#İşler güçler vedo başardı

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:40

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle

Büyük işler hayali kuran fakat büyük bir otelde zorlada olsa işe başlayan 3 arkadaş saldırı hazırlığında olan teröristlerin otele sızdığını ve çok kişiyi rehin aldığını farkedecek ve hemen saklanacaklardır. Dışarıdan pol..

Evinde Şarap Yapmak İsteyen Adam 00:39

Evinde Şarap Yapmak İsteyen Adam

Rusya'da bir adam evinde şarap yapmak istemiş. Ancak işler yolunda gitmeyince evin bir odası savaş alanına dönmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kendi Aralarında Nişan Yapan İnşaat İşçileri 00:20

Kendi Aralarında Nişan Yapan İnşaat İşçileri

Sosyal medyada son dönemde komik işler çıkaran inşaat işçilerine , nişan töreni düzenleyen inşaat işçileri de katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çekici Üzerindeki Arabayı Hesaba Katmayan Vinç Operatörü 00:26

Çekici Üzerindeki Arabayı Hesaba Katmayan Vinç Operatörü

Üzerindeki araba ile beraber yan yatan çekiciyi düzeltmek isteyen vinç operatörü tamda bu işi başarmışken işler ters gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Snowboardçunun Telesiyej ile İmtihanı 00:59

Snowboardçunun Telesiyej ile İmtihanı

Tek isteği snowboard ile karlı dağın tepesinden aşağıya kaymak olan genç, telesiyeje binip yukarıya çıkmak istemiş ancak işler yolunda gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Faslı kadın otel odasını dağıttı 01:59

Faslı kadın otel odasını dağıttı

FASLI BİR KADIN İSTANBUL'DA ERKEK ARKADAŞIYLA KALDIĞI OTELİ BİRBİRİNE KATTI. ŞİKAYET ÜZERİNE GELEN POLİSLERİ DE ÇİLEDEN ÇIKARDI. ARAYA YABANCI DİL SORUNU DA GİRİNCE İŞLER İYİCE SARPA SARDI...

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Lastikçinin Dönme Dolap Eğlencesi 00:15

Lastikçinin Dönme Dolap Eğlencesi

Pandemi döneminde işler azalınca canı sıkılan lastikçi kendine çok farklı bir eğlence bulmuş. Cihaza bağladığı lastik ile kendine dönem dolap yapıp eğlenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı 00:14

Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı

Yemek şirketinde çalışan moto kurye, bir eve siparişi teslim ettikten sonra motosikletine binip önünü kaldırmak istemiş. İşler yolunda gitmeyince moto kurye kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Polise dişini arattı! 01:25

Polise dişini arattı!

BURSA'DA KISITLAMA SAATİNDE OTOMOBİLLE GEZEN 4 KİŞİ POLİSİN DUR İHTARINA UYMADI. 15 KİLOMETRELİK KOVALAMACA ÇIKMAZ SOKAKTA SON BULDU. FAKAT YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞAN SÜRÜCÜNÜN PROTEZ DİŞİ FIRLAYINCA İŞLER KARIŞTI...

Erken Biten Tek Teker Deneyimi 00:09

Erken Biten Tek Teker Deneyimi

Arkadaşı ile birlikte motosiklete binen adam kalkış sırasın ön tekeri kaldırıp başlamak istemiş. Ancak işler yolunda gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle 1:04:50

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babaları birbirine düşman olan Leyla ve Kemal’in evlenebilmek için girdikleri macerayı anlatır. Kemal’in babası Nafiz son derece cimri ve paraya düşkün birisidir. Türlü dalavereyle Leyla’nın babası Naci’y..

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle 1:17:34

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Veli ile Nuri’nin İstanbul’da başlarına gelen gülünç olayları konu alır. Veli, Kayseri’de bir köyde yaşamaktadır. Babasının istediği kızla evlenmemek için köyden kaçıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Yold..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Yurt fiyatları cep yakıyor 02:49

Yurt fiyatları cep yakıyor

Üniversite öğrencileri kayıtlarını yaptırdı. Şimdi sıra kalacak yer bulmaya geldi. Ama işler bir hayli zor...

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı 01:55

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı

BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN HİÇ TANIMADIĞI BİRİNİN KAZA MASRAFLARINI ÖDEYEN, O YETMEZMİŞ GİBİ SİGORTA POLİÇESİ ÜÇE KATLANAN BİR SÜRÜCÜNÜN İSYANI VAR SIRADA... EKSPER HATASI, BAKIN BAŞINA NE İŞLER AÇTI.....

Mısır Patlatırken Savaş Alanına Dönen Mutfak 00:07

Mısır Patlatırken Savaş Alanına Dönen Mutfak

Çocuklarına mutfakta mısır parlatmak isteyen kadın için işler ters gidince ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Torununun Arabasına Binen Teyzenin Kesici ile İmtihanı 00:15

Torununun Arabasına Binen Teyzenin Kesici ile İmtihanı

Honda Typer marka aracı olan eleman anneannesini evine kadar bırakmak istemiş. Eleman aracı kesiciye soktukça teyze için işler daha da zorlaşmış..

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ölümlü Dünya Hd İzle 1:42:20

Ölümlü Dünya Hd İzle

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil 10:02

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne 10:03

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..