#İşte bu anne sevgisi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Neden Versus 03:35

Neden Versus

Hilal Şefkatli bu komik ve ilginç videoda Neden Versus? diye soruyor ve versus kullanımını hem bilimsel hem de eğlenceli bir dille ele alıyor. Sahi neden versus? Versus ne yahu deme aslında sen de kullanıyorsun. VS işt..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Brownie Splash • Olimpiyatlarda Yarışıyor 01:12

Brownie Splash • Olimpiyatlarda Yarışıyor

Brownie Splash ;Onun sevgisi, hem çocuklar ve ebeveynler tatlı bir gülümseme ile iyi bir adam .insanlara yardım etmeği çok sever. Haydi yeni macerasını birlikte seyredelim :-D..

  • ÇocukTV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Ayıpta Bize 100 Yıl Yeter 02:03

Bu Ayıpta Bize 100 Yıl Yeter

Yaziklar olsun bizi geriletmek icin ellerinden geleni yapmislar halende yapiyorlar biz halen culla caputla ugrstiriyorlar..

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız 25:24

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız

Sevdiklerin seni bir bir terk mi ediyor ? Peki gerçekten sevseydin terk ederler miydi ? Yoksa sevmeyi mi bilmiyorsun ? Bir insan nasıl sevilir merak ediyorsan İZLE !..

Hayat Şarkısı - Herkesi Duygulandıran Sahne 05:11

Hayat Şarkısı - Herkesi Duygulandıran Sahne

Hülya'nın oğlu Mehmet'ten duygu dolu ayrılma sahnesi...

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu 02:58

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ile gündeme gelen 84 yaşındaki Mahmut Zeki Yıldırım'a Başbakan hediye göderdi. A Haber ekibi, aldığı hediye karşısında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım'ın evine gitti ve bakın ..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farke..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Buz Gibi Suya Düşen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar 00:59

Buz Gibi Suya Düşen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Rusya'da gerçekleşen olayda, soğuk suya düşen köpeği fark eden bir kişi anında kurtarma girişiminde bulundu. Suya atlayan adam çevredekilerin de yardımıyla sudan köpekle birlikte çıkarıldı...

Kayserili Teyzenin Recep Tayyip Erdoğan Şiiri 00:54

Kayserili Teyzenin Recep Tayyip Erdoğan Şiiri

Kayserili Teyzenin Recep Tayyip ERDOĞAN sevgisi..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti - Nihat Hatipoğlu 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti - Nihat Hatipoğlu

Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu'ndan Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V)'in görünüşü,güzel ahlakı ve Peygamber sevgisine dair unutulmaz bir sohbet sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 2.422 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babalarını İşe Kadar Takip Edecek Sevimli Ufaklıklar 02:19

Babalarını İşe Kadar Takip Edecek Sevimli Ufaklıklar

Her çocukta olduğu gibi bu ufaklıklar da babalarından ayrılmak istemiyorlar. Babanın evden çıkmasıyla da ona kavuşmak istiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi 00:11

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi

Adana Demirspor namı değer Mavi Şimşekler sevgisi ağır basan abinin, Demirspor'u eşine değişebileceğini sergileyen video..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir 01:34

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İttifak edeceğimiz en önemli şey Ehlibeyt sevgisi, Hazreti Peygamber sevgisidir. Şiiler, Aleviler Ehlibeyt'i ne kadar seviyorlarsa Sünniler de Ehlibeyti o kadar seviyorlar ..

Dünyanın En Güzel Anı 00:09

Dünyanın En Güzel Anı

Herkes evlat sevgisini tatmalı..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının Kucağından Rüyalara Dalan Ufaklık 00:14

Babasının Kucağından Rüyalara Dalan Ufaklık

Uykusunda babasını sesini duyan bebeğin tepkisi ...

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce