#İşte İnsanlığın bittiği an

İstanbul’u Sel Aldı 03:35

İstanbul’u Sel Aldı

Yaz yağmuru İstanbul'da yine sele döndü. İşte İstanbul’un farklı noktalarından sel manzaraları…..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuma Gömülen Bu Peynir Bozulmuyor 01:09

Kuma Gömülen Bu Peynir Bozulmuyor

Bir peynir düşünün ki neredeyse son kullanma tarihi yok. En az 2-3 sene bozulmadan duruyor. Nasıl mı? İşte Sivas'ın Güney köyündeki bu peynirin serüveni...

Köpek Fobisi Olan Kadının Komik Anları 00:58

Köpek Fobisi Olan Kadının Komik Anları

Üzerine gelen köpeklere karşı başta kibarlığını koruyan Türk annenin İngilizeden Türkçe'ye geçişini izliyoruz. İşte köpek fobisi olan annenin ecel terleri döktüğü o anlar...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
65 Yaş ve Üstü Vatandaşlara Tatil İzni 02:13

65 Yaş ve Üstü Vatandaşlara Tatil İzni

65 yaş ve üstü vatandaşlara tatil izni çıktı. Yaşlı vatandaşlar izin belgesi alarak turizm amaçlı seyahat yapabilecek. İzin belgesi ALO-199 ve E-Devlet üzerinden alınabilecek. İşte düzenlemenin ayrıntıları…..

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün 01:50

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün

Sevgili seyirciler düğün salonları 1 Temmuz itibariyle açılıyor. Ancak koronavirüs önlemleri düğünlerde de devam edecek. Gelin ve damat hariç halay çekmek ve oynamak yasak olacak. Düğün törenine katılan herkes maskeli ol..

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim 04:48

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim

Arşivimdeki en güzel videolardan biri de bu sanırım, Yıl 1992. Lal albümünü kaydediyoruz. Bir şarkı var bilmediğim ve ilk kez söylemeye çalışıyorum burada. Albüme girsin mi, girmesin mi ? Karar vermeye çalışıyoruz ekipçe..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları 03:31

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları

Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yükseköğretim kurumları sınavı tamamlandı. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan öğrenciler sınav gününü heyecan, stres ve aksiliklerle atlattı. İşte her yıl görmeye alışık ..

Bir Babanın Oğlu İçin neler Yapabileceğinin İspatı 00:12

Bir Babanın Oğlu İçin neler Yapabileceğinin İspatı

Ölüme kadar gitmek. babalık işte. BU BABA Richard DiPilla Global Goodwill Kurucu CEO'su..

  • PengoTV tarafından
  • 4.128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MHP Lideri Bahçeli'den Ayasofya'ya Özel Yüzük 01:19

MHP Lideri Bahçeli'den Ayasofya'ya Özel Yüzük

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yüzük tutkusunu bilmeyen yoktur. Bahçeli, bu kez de 24 Temmuz'da ibadete açılacak olan Ayasofya Camii siluetinde özel bir yüzük yaptırdı. İşte o dikkat çeken yüzük.....

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Açılış Öncesi Ayasofya Cami'nden Son Görüntüler 02:10

Açılış Öncesi Ayasofya Cami'nden Son Görüntüler

Ayasofya Cami yarın açılıyor. Açılış öncesi yere halılar serilmiş, ompolyon'un üzeri açık bırakılmış, ses sistemleri eklenmiş, içeride Amenarrasulü ayetleri okunuyor. Kıble tarafında iskeleler kurulmuş, fresk ve ikonolar..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende 01:19

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende

Vuran taktik tekerlekli zırhlı araçla Mehmetçiğin bir yerden başka bir yere intikali artık daha güvenli bir biçimde yapılıyor. Vuran 9 kişilik taşıma kapasitesi, yüksek koruma ve hareket kabiliyetiyle göz dolduruyor. İşt..

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor 02:18

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılı için okullarda koronavirüse karşı gerekli önlemleri alıyor. Okulların hangi senaryoya göre açılacağıyla ilgili nihai karar salgının seyrine göre son hafta verilecek. Ancak..

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi 12 45:55

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi

Ayasofya Cami 90 yıl aradan sonra ibadete açıldı. Mesleğim itibari ile her ay en az bir kez Ayasofya'ya giderim. Ama bu ziyaretlerimde hep bir burukluk yaşarım. Fatih'in emaneti, Osmanlı'nın en gözde camisi, İstanbul'un ..

Tom'un Jerry'yi Kovalarken Başına Gelen Talihsizlikler Heykele Dönüşürse 00:59

Tom'un Jerry'yi Kovalarken Başına Gelen Talihsizlikler Heykele Dönüşür

Efsane çizgi film Tom ve Jerry'deki unutulmaz anlar heykele dönüştü. Taku Inoue, Tom'un Jerry'yi kovalarken başına gelen talihsizlikleri heykellere dönüştürdü. İşte o heykeller.....

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Cüceyi Çocuk Zannederek Kucağına Alan Brezilya Devlet Başkanı 00:09

Cüceyi Çocuk Zannederek Kucağına Alan Brezilya Devlet Başkanı

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro Jair Bolsonaro, cüceyi çocuk zannederek kucağına aldı. İşte o anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır- 01:50

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır-

Son zamanlarda şiddet ve taciz olaylarında yaşanan tırmanış dikkat çekiyor. Suçluların yeterli cezayı almaması kamuoyu vicdanını yaralıyor. İşte bu süreçte MHP Genel Başkanı Bahçeli'den idam çıkışı geldi. İdam cezasının ..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Her gün 7 buçuk litre kola içiyor! 01:22

Her gün 7 buçuk litre kola içiyor!

DİYARBAKIRLI VOLKAN EGRİK TAM BİR KOLA-KOLİK. HER GÜN YAKLAŞIK 40 BARDAK KOLA İÇİYOR. O ''VAZGEÇMEM'' DİYOR AMA BESLENME UZMANINA GÖRE O ALIŞKANLIĞINI ACİLEN TERK ETMESİ GEREKİYOR. İŞTE VOLKAN'IN KOLA SEVDASI, UZMANIN UY..

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu 02:02

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu

Dış basın, Doğu Akdeniz'deki gerilimin ardında o ismi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u gösteriyor. Dünya medyası, Macron'un tansiyonu artıracak hamleler yaptığını belirtirken, ifadeler de çok sert. İşte Fransa'nın..

Siyahi Yolcuyu Trabzonspor'un Yeni Transferi Sanan Muhabirler 00:26

Siyahi Yolcuyu Trabzonspor'un Yeni Transferi Sanan Muhabirler

Trabzonspor’un yeni transferi Afobe’yi karşılamaya giden gazeteciler siyahi bir yolcuyu yeni transfer sanıp röportaj yapmaya çalıştılar. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce