#İşte İnsanlığın bittiği an

Muş 4,7 ile Sallandı 01:07

Muş 4,7 ile Sallandı

Muş 4,7 ile sallandı. Deprem Batman, Tatvan ve Bitlis’te de hissedildi. Vatandaşlar paniğe kapıldı. İşte deprem anına dair görüntüler ve detaylar.....

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı 02:30

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı

Ünlü cerrah Profesör Doktor Semih Aydıntuğ, Ankara'daki evinin balkonundan etrafa ateş açtı. Aydıntuğ 7 saat boyunca komşularına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olayın ardından aile dramı çıktı. Aydıntuğ’un kızı Başak ..

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi 01:18

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüştü. Kritik görüşmede Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ele alındı... işte detaylar…..

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift 00:17

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift

A101'in önünde yapılan evlilik teklifi ile başlayan TikTok videosundaki çift, en mutlu anlarını hep A101'de ölümsüzleştirmişler... İşte o görüntüler...

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tut Şunun Ucunu Döşeyelim Abi (Japonca Versiyonu) 00:31

Tut Şunun Ucunu Döşeyelim Abi (Japonca Versiyonu)

Fırat Plastik'in unutulmaz reklam repliklerinden olan ve hafızalara da o şekilde kazınan Tut Şunun Ucunu Döşeyelim Abi reklamı Japonca'ya çevrildi. İşte o çalışma.....

  • PengoTV tarafından
  • 220 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kediyi Adapazarı'na Davet Eden Çocuk 00:08

Kediyi Adapazarı'na Davet Eden Çocuk

Sokakta gördüğü kediyi Adapazarı'na götürmeye çalışan ufaklığı izlerken gözlerinizden kalpler fışkıracak. İşte o muhteşem anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor 01:19

Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor

6 aylık çocuğu korkutmadan iğne yapmak için dikkatini dağıtan doktor bir yandan bebeği gıdıklıyor bir yandan da hafif bir ezgiyle dikkatini dağıtıyor. İşte o muhteşem anlar.....

  • GÜL tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Güvercin Avı Hüsranla Sonuçlanan Kedi 00:12

Güvercin Avı Hüsranla Sonuçlanan Kedi

Biraz ilerisindeki güvercinlerden birini yakalamak isteyen kedi bu işte ne kadar acemi olduğunu göstermiş. Kedi avucunu yalamış.....

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeni Doğan Kardeşini Öpücüklerle Karşılayan Ufaklığın Muhteşem Görüntüleri 00:51

Yeni Doğan Kardeşini Öpücüklerle Karşılayan Ufaklığın Muhteşem Görüntü

Yeni doğan kardeşi ile tanışan ufaklık, kardeşini öpmelere doyamıyor. ???? İşte o muhteşem anlar.....

  • GÜL tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zorbalar Ameliyathaneye Girmeye Kalktı 02:10

Zorbalar Ameliyathaneye Girmeye Kalktı

Başkent’te sağlık çalışanları dehşeti yaşadı. Silahlı kavgada hayatını kaybeden kişinin yakınları Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni bastı. Öfkeli grup ameliyathaneye girmeye çalışırken, sağlık çalışanları da onla..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

Şehir İçi Ulaşıma HES Kodu Şartı Getirildi 02:10

Şehir İçi Ulaşıma HES Kodu Şartı Getirildi

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sınırlamaların kapsamı genişliyor. Artık şehir içi toplu taşıma araçlarına binerken de HES kodu zorunlu olacak. Aynı zorunluluk konaklama tesisleri için de geçerli.. İşte yeni ..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü 02:35

Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü

Adana’da yaşanan Tuğba Keleş cinayetine dair kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erdoğan Küpeli’nin daha önce bir kadını daha tehdit ve taciz ettiği ortaya çıktı. İşte cinayetin ardındaki o ayrıntılar…..

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor 02:12

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi de kısa çalışma dönemine geçiyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Genel Kurul’un üç gün yerine iki gün çalışması gündemde. Ayrıca meclis güvenlik yönetmeliğinde dikkat çeken bir değişiklik ..

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı 02:01

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı

Milli İstihbarat Teşkilatı nefes kesen bir operasyona imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yapan bir ajan Türkiye’de kıskıvrak yakalandı. İşte o operasyonun detayları…..

Fenerbahçe Tezahüratı Eşliğinde Evet Diyen Damat 01:30

Fenerbahçe Tezahüratı Eşliğinde Evet Diyen Damat

Nikah töreni sırasında, nikah memurunun damada soruyu yönelttiği sırada damadın arkadaşları Fenerbahçe marşı söyledi. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti 02:39

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti

BAZEN ÖYLE TUHAF OLAYLARLA KARŞILAŞIYOR, ÖYLE ŞAŞIRIYORUZ Kİ, BU KADAR DA OLMAZ' DEMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. İŞTE BU DA ONLARDAN BİRİ... İSTANBUL'DA BİR KEBAPÇCI KURYESİ, SİPARİŞ GETİRDİĞİ BİNANIN ASANSÖRÜNE KÜÇÜK TUVA..

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava 02:09

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava

YAPIMI BAKLAVAYLA NEREDEYSE AYNI AMA TADI ÇOK FARKLI. ÜSTELİK ÇOK HAFİF. İŞTE ÇITIR ÇITIR BAKLAVA AİLESİNİN YENİ ÜYESİ SOĞUK BAKLAVA...

Video Konferans Yaptığını Unutup Kamerayla Tuvalete Giren Kadın 00:39

Video Konferans Yaptığını Unutup Kamerayla Tuvalete Giren Kadın

Corona virüs nedeniyle birçok insan işini evden yapmaya başladı. Buradaki çalışanlar da işlerini evden yaparken bir yandan da video konferans yapıyorlar. İçlerinden bir kadın ise video konferans yaptığını unutarak kamera..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
04:26

"Mediterranean" kelimesi nasıl teleffuz edilir?

Türkiye’nin en çok izlenen Mikrofonu Sarı Mikrofon bu hafta insanlara Mediterranean kelimesi nasıl teleffuz edilir? sorusunu yöneltti. İşte birbirinden komik cevaplar...nnnSarı Mikrofon'a abone ol ! nVideoyu beğen yoru..

  • GÜL tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası 02:39

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçildiğinden bu yana okullarda can sıkıcı bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Her okulda Kovid-19 ekiplerinin olduğunu vurgulayan Selçuk, nihai hedefin tamamen yüz ..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce