#İşte İnsanlığın bittiği an

Ayaklarını Yıkadığı Suyu İçen Kadın 00:31

Ayaklarını Yıkadığı Suyu İçen Kadın

TikTok'ta bir kadın paylaştığı videoda, ayaklarını yıkadığı leğendeki suyu içti. İşte o anlar...Dikkat video rahatsız edici olabilir!..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2020'nin kamera arkası! - YouTube 07:21

2020'nin kamera arkası! - YouTube

TERSLİKLERLE, KAZALARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK... 2020'NİN 365 GÜNLÜK HABER MARATONUNDA BİZİM BAŞIMIZA DA KAZALAR GELDİ TABİİ... KİMİ KORKUTAN, KİMİ GÜLÜMSETEN O ANLARI SİZLER İÇİN DERLEDİK... İŞTE SHOW HABER'DE 2..

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi 02:02

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi

Yılbaşı gecesine özel güvenlik tedbirleri en üst düzeyde tutuldu. Deyim yerindeyse resmen kuş uçurtulmadı. Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğin tüm imkan ve kabiliyetleri, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'..

30 yıllık husumetin simgesi olan ev 01:40

30 yıllık husumetin simgesi olan ev

KOMŞUSU, PENCEREMİ AÇINCA SENİN EVİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM DEDİ, O DA EVİNİ 6 SÜTUNUN ÜSTÜNE, YERDEN YÜKSEĞE DİKTİ. İŞTE 30 YILLIK HUSUMETİN SİMGESİ OLAN, ALTINDAN YOL GEÇEN O EV...

Ankara'da korkunç cinayet! 02:16

Ankara'da korkunç cinayet!

ODAYA GEÇ SENİ ORADA VURACAĞIM İŞTE BU SÖZLER, 32 YAŞINDAKİ SEVGİ'NİN DUYDUĞU SON SÖZLERDİ. ANKARA MAMAK'TA ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNE PENCEREDEN GİREN CANİ, DEHŞET SAÇTI. BİR KADINI DAHA HAYATTAN KOPARDI...

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı- 02:46

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı-

Yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Yumurtanın tanesi 90 kuruş seviyelerinde. Üreticiler bunu fiyatı artan yem ücretlerine ve marketlere bağlıyor. İşin ilginç yanı gezerek doğadan beslendiği iddia edilen tavuğun yumur..

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı 01:32

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin Yunanistan ile yaptığı görüşmelerin yeniden başlamasından yana olduklarını belirtti. Bakan Akar Görüşmeler çerçevesinde sorunlarımızın çözülebileceğine inanıyoruz dedi. İşt..

Bir annenin kabusu! 01:40

Bir annenin kabusu!

AİLECE GÖRÜŞTÜKLERİ, BİRLİKTE GÜLÜP EĞLENDİKLERİ YAKIN DOSTLARI İDDİAYA GÖRE 12 YAŞINDAKİ KIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU. MAHKEME ZANLIYA 22 YIL HAPİS CEZASI VERDİ. İŞTE ONDAN SONRA YAŞANANLAR KORKU FİLMİNDEN BETERDİ...

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor 01:50

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor

Çinli Sinovac aşısı geçtiğimiz hafta içerisinde 3 milyon doz olarak Türkiye'ye getirilmişti. Aşının analiz çalışmaları Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında yapılıyor. İşte detaylar.....

Japon atasözü kızdırdı! 02:08

Japon atasözü kızdırdı!

SÜSLENME SÜRENİZ 4 DAKİKADAN UZUNSA ÇİRKİNSİNİZ DEMEKTİR. SOSYAL MEDYA GÜNLERDİR, JAPONLARIN BU ATASÖZÜYLE ÇALKALANIYOR. PEKİ TÜRK KADINLARI O ATASÖZÜ İÇİN NE DİYOR? İŞTE YANITI...

Düğününde Çam Ağacı Kostümü Giyen Gelin 00:23

Düğününde Çam Ağacı Kostümü Giyen Gelin

Soysal medyada paylaşılan ve iddiaya göre gelin olduğu söylenen kişi, salona çam ağacı kostümü ile giriş yapıyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Dikkat, metroda sapık var! 02:41

Dikkat, metroda sapık var!

SAPIK ÖNCE SAÇINA DOKUNDU, ARDINDAN DA KARŞISINA GEÇİP UTANMADAN CİNSEL TACİZDE BULUNDU.. GENÇ KADIN DELİL İÇİN O ANLARI KAYDETTİ... İŞTE METRODAKİ O SAPIK..

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Avrupa'da Hak Ettiği Yeri Almalı 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Avrupa'da Hak Ettiği Yeri Almalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde Avrupa Birliği ülkelerinin büyükelçileriyle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Türkiye olarak Avrupa Birliği'ne tam üyelik hedefinden hiç vazgeçmedik dedi. İ..

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu 02:36

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu

WhatsApp'ın zorunlu güncelleme dayatmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Peki, WhatsApp bununla neyi amaçlıyor? Kişisel verilerimizi nasıl koruyabiliriz? Sözleşme neden Avrupa ülkelerini kapsamıyor? İşte tüm b..

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı 01:23

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı

Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı PT-3'ün testleri tamamlandı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar başarıyla tamamlanan o testlere ait görüntüleri paylaştı. İşte o anlar.....

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Alev'in evini kim yaktı- 02:38

Alev'in evini kim yaktı-

ATAŞEHİR'DE DÜN GECE BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. GENÇ BİR KADIN ALEVLERİN ARASINDA, KOLİ BANDIYLA BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDU. İŞTE ''HER ADIMDA KÖR KUYUYA DÜŞÜYORUM'' DİYEN BİR KADININ 14. KATTAKİ EVİNDE BAŞINA GELENLER..

Limuzinin zor anları! 00:50

Limuzinin zor anları!

ANKARA SOKAKLARINDAKİ BİR LİMUZİNİN MANEVRA MÜCADELESİ KAMERALARA YANSIDI. İŞTE O ANLAR...

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor 02:19

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor

Alınan tedbirler etkisini gösterdi vaka sayısı bir ayda yüzde 60 düştü. Şimdi gözler kısıtlamaların kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. Uzmanlara göre yeni normale geçiş şubat ayında kademeli olarak başlayabilir. İşt..

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....