#İşte İnsanlığın bittiği an

10 milyonluk tatil göçü! 02:26

10 milyonluk tatil göçü!

MİLYONLARIN GÖZÜ 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNDE. BODRUM, ÇEŞME, ALAÇATI DOLUP TAŞIYOR. OTELLERDE NEREDEYSE YER KALMADI. PEKİ SON DAKİKACILAR İÇİN FİYATLAR NE DURUMDA? İŞTE ÇOK MERAK EDİLEN O SORUNUN YANITI..

Şirinler çetesine operasyon! 02:16

Şirinler çetesine operasyon!

ŞİRİNLER DİYE BİLİNEN SUÇ ÖRGÜTÜNE 4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADANA'DAKİ ADRESLERİN BİRİNDE İŞTE BU AKILALMAZ GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI. 2 KİŞİ DARACIK KAFESLERE KAPATILMIŞ, 20 GÜN BOYUNCA DIŞARI ÇIK..

Selçuk Tektaş'ın Mevlidinde Duygusal Anlar! Ezanı Alişan Okudu, Annesine Sarılıp Ağladı 01:43

Selçuk Tektaş'ın Mevlidinde Duygusal Anlar! Ezanı Alişan Okudu, Annesi

Alişan, bir hafta önce vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş için Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu. Alişan, mevlit öncesinde akşam ezanını kendisi okudu. Suzan Tektaş, gözyaşlarına boğulurken Alişan annesini ..

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

Türkiye'yi Mikro art sanatıyla tanıştırdı 02:17

Türkiye'yi Mikro art sanatıyla tanıştırdı

BİR KABAK ÇEKİRDEĞİNE, MİNİCİK YAPRAĞA, PİRİNÇ TANESİNE.... BUGÜNE KADAR 350'DEN FAZLA OBJEYE SANATINI İŞLEDİ. HAYRANLARI ONA ''İNCİR ÇEKİRDEĞİNE DÜNYALARI SIĞDIRAN ADAM'' DİYOR... İŞTE TÜRKİYE'Yİ MİKRO ARTLA TANIŞTIRAN ..

Canlı Yayında Korkunç Anlar! Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı! 05:06

Canlı Yayında Korkunç Anlar! Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı!

Haber Global muhabiri Mehmet Altunışık, kameraman Emir Ünlü ile birlikte Milas'tan canlı yayın yaptıkları sırada alevler artmaya başladı. İşte o anlar.....

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

Azerbaycan'dan yangın için gelen ekip alevlerin ortasında kaldı! 01:42

Azerbaycan'dan yangın için gelen ekip alevlerin ortasında kaldı!

Azerbaycan'dan gelen ekip, Marmaris'te orman yangını söndürmek için canlarını dişlerine taktılar. Alevlerin arasında kalan ekip zor anlar yaşadı. İşte o korku dolu anları. Türkiye'ye destek, yangını söndürmek için geldi..

Sinop'ta Sahil Güvenlik ekibi küçük çocuğu selden böyle kurtardı 01:29

Sinop'ta Sahil Güvenlik ekibi küçük çocuğu selden böyle kurtardı

Sinop’ta yaşanan selde çatıda mahsur kalan aileye Sahil Güvenlik Ekibi yetişti. İşte kurtarma anlarında kameralara yansıyan görüntüler...

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

Aşure zamanı geldi 02:19

Aşure zamanı geldi

BİRLİK VE BERABERLİĞİN, PAYLAŞMANIN ADI AŞURE.. MUHARREM AYI GELDİ, AŞURELER YAPILMAYA BAŞLANDI. İŞTE İŞİN USTASINDAN AŞURE TARİFİ....

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı 04:04

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı

“Bin lira para teklif etti. ‘Yakar mısın’ dedi. Yakarım sıkıntı yok dedim” Zanlı şok ses kaydında ormanları nasıl yaktığını ayrıntılarıyla anlatıyor. Hatta kimlerden nasıl para aldığını söylüyor. İşte Türkiye’nin konuşt..

Köpek balığına fısıldayan adam! 02:20

Köpek balığına fısıldayan adam!

TRABZON'DA BİR BALIKÇI ATTIĞI HER AĞDA, KÖPEK BALIĞI YAKALADI...BİR DAHA GELME DİYE TEMBİHLEDİ..SENİ YERİM DEDİ.. AMA BİR TÜRLÜ ONLARDAN KURTULMAYI BAŞARAMADI.. İŞTE O BALIKÇININ KÖPEK BALIĞIYLA BİTMEYEN İMTİHANI.....

Bol sıfırlı hayaller... 02:08

Bol sıfırlı hayaller...

HERKESİN DERDİ DAHA MUTLU YAŞAMAK, DAHA İYİ BİR GELECEK HAYALİ... E TABİİ BUNUN İÇİN DE PARA LAZIM... PEKİ, HESABINIZA BOL SIFIRLI BİR PARA YATSA NE YAPARDINIZ... İŞTE 'HER KURUŞUNU YERİM' DİYENDEN, ESTETİK YAPTIRIR, K..

Dikkat…Bagajda çocuk var! 01:13

Dikkat…Bagajda çocuk var!

Erzurum'da kaydedilen görüntülerde, otomobilin açık bagajında seyahat eden 2 çocuğun tehlikeli anları başka bir vatandaş tarafından kaydedildi. İşte o anlar.....

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Zam sepeti! 02:59

Zam sepeti!

GÜNDEM, GIDA FİYATLARI.. ESNAF, ÜRETİCİNİN YAPTIĞI ZAMLARDAN VATANDAŞ DA ETİKETLERDE YAZAN FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ.. İŞTE GIDA FİYATLARINDA SON DURUM......

Tostçu Mahmut Kazada Öldü- 200 KM Hız Paylaşımı Her Şeyi Anlattı 02:13

Tostçu Mahmut Kazada Öldü- 200 KM Hız Paylaşımı Her Şeyi Anlattı

Sosyal medyada fenomen tostçu Mahmut Anıl Kurt, Niğde’de geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut'un kaza öncesinde hız denemesi yaparken çektiği son Instagram paylaşımları ortaya çıktı. İşte To..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor 01:25

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor

atv’nin fenomen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Programa yenilikler geldi. Yarışmacıları artık daha fazla ödül bekliyor. İşte Milyoner’in yeni para ağacı...

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Dikkat! Sosyal medya iştah açıyor 02:17

Dikkat! Sosyal medya iştah açıyor

BOL MALZEMELİ, DEVASA BOYUTLARDA YEMEKLER, TATLILAR... SOSYAL MEDYADA BU TÜR VİDEOLAR PAYLAŞIM REKORU KIRIYOR... HEPSİNİN ORTAK YANI İSE, TOKKEN BİLE İŞTAH AÇMASI... İŞTE BU DURUM, SOSYAL MEDYA OBEZİTEYİ KÖRÜKLÜYOR MU? ..

Seçmeceye devam! 01:37

Seçmeceye devam!

İSTANBUL'DAKİ TAKSİ KRİZİ, MESLEĞİNİN YÜZ KARASI TAKSİCİLER YÜZÜNDEN HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR. İŞTE ONLARDAN BİRİNİ HABERİMİZDE İZLEYECEKSİNİZ. BİR ARKADAŞ GRUBU, TAKSİ ÇAĞIRIYOR. TAKSİCİ GELDİĞİNDE ARAP TURİSTLERİ GÖRÜNCE G..

20 yıllık hesaplaşma 02:38

20 yıllık hesaplaşma

Dün İstanbul Kadıköy’de 21 yaşındaki bir genç 42 yaşındaki adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin altından 20 yıllık yasak aşk hikayesi çıktı. İşte adım adım o cinayet...

Doğalgaz desteği nasıl verilecek- 01:55

Doğalgaz desteği nasıl verilecek-

Doğalgaz desteği nasıl verilecek? Başvurular nasıl yapılacak? Kimler faydalanabilecek? İşte detaylar.....

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı 02:37

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı

10 Ocak korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 10 OCAK VAKA S..

O bombaların arasından çıkmayı başardı! 02:27

O bombaların arasından çıkmayı başardı!

MAHSUR KALDIKLARI HARKOV BOMBALANIRKEN ONLAR ÇEKTİKLERİ VİDEOYLA SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORDU, İŞTE O TÜRK ÖĞRENCİLER YURDA SAĞ SALİM DÖNMEYİ BAŞARDI, MERVE BUSE DEVELİ'NİN ANTALYA'DAKİ AİLESİYLE BULUŞMASINDA MUTLULU..

Ünlüler diken üstünde! 02:05

Ünlüler diken üstünde!

TAPUDA GÖREVLİ İKİ MEMUR, ÜNLÜLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİ, ÖZELLİKLE DE TAPU BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİP BAŞKALARIYLA PAYLAŞTI... ALEYNA'DA TİLKİ'DEN HÜLYA AVŞAR'A, SERENAY SARIKAYA'DAN YILDIZ TİLBE'YE TAM 136 ÜNLÜ, SIZINTI ŞOK..

Kazalar ardı ardına yaşandı 03:56

Kazalar ardı ardına yaşandı

ANA ARTERLERDE KAR ESARETİ YAŞANMADI AMA... İSTANBUL'DA, CADDELER, SOKAKLAR BUZ PİSTİNE DÖNÜNCE,, KAZA KAÇINILMAZ OLDU... İŞTE... AYBAR KAR FIRTINASININ BERABERİNDE GETİRDİĞİ KAZALAR.....

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..