#İşte İnsanlığın bittiği an

Pasifik Savaşı - Mako'nun İlk Kaiju Öldürüşü 03:02

Pasifik Savaşı - Mako'nun İlk Kaiju Öldürüşü

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..

Pasifik Savaşı - Savaş Makinesi 02:46

Pasifik Savaşı - Savaş Makinesi

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..

Pasifik Savaşı - Yardımcı Pilot Seçimi 03:02

Pasifik Savaşı - Yardımcı Pilot Seçimi

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor? 1:33:14

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor?

Yeni Dünya Düzenini kimler tasarlıyor? Elon Musk'ın insanlar üzerinde klinik deneylere başlayacağını duyurduğu ''Neuralink Beyin Çipi'' nedir? Ne amaçlanıyor? Yapay rahim projesi insanlığı hangi evreye taşımayı planlıyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdır‼️KİM ÇAĞIRDI SİZİ? 50:02

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdı

????Şeytan dine zarar vermek için din adamı kılığında, bilime zarar vermek için Bilim adamı kılığında‼️ İnsanı bitirmek isterse, yardım vaadiyle gelir‼️ ????Sistemdeki foyaları ortaya çıkaran kişiye komplo teorisyeni diy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BM  20 eylül deklerasyonunu kabul etmiyor, reddediyoruz 08:21

BM 20 eylül deklerasyonunu kabul etmiyor, reddediyoruz

BM Genel Kurul Dönem Başkanı Macaristan temsilcisi sn. Csaba Körösi nin DSÖ plandemi sözleşmesinin onaylanması tavsiyesini içeren deklerasyonunu kabul etmiyor ve reddediyoruz. Tüm ülkelerin Cumhurbaşkanlarını ve BM gene..

  • STUDIO AS tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 1 yıl önce
O Bir Kıyamet PROJESİ!  FIRTINANIN GÖZÜNDEYİZ! UYANMAZSAK? 1:22:03

O Bir Kıyamet PROJESİ! FIRTINANIN GÖZÜNDEYİZ! UYANMAZSAK?

????Yaradılışın Sırrı Nedir? ????Nasa Neden İmamları İşe Aldı? ????İnsanlığın sonunu nasıl getirecekler? ????İnsanlık Yolculuğundan Çıktı Mı? ????İnsanlık Son Yüzyılını Mı Yaşıyor? 01:37 İnsanlık 6. Yok Oluşun Eşiğinde! ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Bahar Candan' a Jüriden Sert Uyarı!! 12:47

Bahar Candan' a Jüriden Sert Uyarı!!

İşte Benim Stilim de Bahar 15 şubat çarşamba yayınlanan programda Bahar Candan sonunda jüriyi çıldırttı.İşte o an yaşananlar.....

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Özhan  Biraz Kül Biraz Duman 04:40

Ahmet Özhan Biraz Kül Biraz Duman

biraz kül biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerine ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz Jüri Karşısında! 10:12

Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz Jüri Karşısında!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu pişti olunca jüri karşısına geçti ve İvana Sert ile Öykü Serter ise iki ismin kombinlerini yorumladı. İşte..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş 25:33

Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bahar Candan, Bülent Serttaş'ın şarkısını daha önce dinlememesine şaşırdı ve bu sefer şarkısını Bülent Bey için söyledi. Bülent Serttaş, Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı 17:25

Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'ın çok eğlenceli olduğunu bu yüzden Bahar'ı çok sevdiğini söyleyince Bahar, Tuğçe'yi yanına çağırdı. Daha sonra Öy..

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğulu Tuğçe Ekimi Önce Taklit Etti Sonra Şaşırttı! 10:46

Kemal Doğulu Tuğçe Ekimi Önce Taklit Etti Sonra Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Duygu Çevik, Tuğçe Ekim'i güzel bulduğunu söyleyince Tuğçe, Duygu'ya sen bana hep böyle şeyler söyle dedi. Bahar ise bu durumu kıskandı ve ..

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Tuğçe ve Bahardan OLAY Performans - Manda Yuva Yapmış 20:09

Tuğçe ve Bahardan OLAY Performans - Manda Yuva Yapmış

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Öykü Serter, Tuğçe Ekim'i en yakın arkadaşı ilan edince Bahar Candan, Öykü Serter ve Tuğçe'nin arkadaşlığının kendisi ile Lara Su Özsoy'un..

  • ANKA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekim ve Kerimcan Durmazdan Muhteşem Dans Şovu 07:17

Tuğçe Ekim ve Kerimcan Durmazdan Muhteşem Dans Şovu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İvana Sert kızlara kendisini kurtarmadıkları için kızdı. Jüri Tuğçe'nin elbisesini dans elbisesine benzetince Kerimcan Durmaz ve Tuğçe dans..

  • ANKA tarafından
  • 1.865 görüntüleme
  • 7 yıl önce