#İşte İnsanlığın bittiği an

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Ni̇lgün Belgün İddi̇alara İlk Kez Yanıt Verdi̇ - Cumhurbaşkanlığı Klibi 13:21

Ni̇lgün Belgün İddi̇alara İlk Kez Yanıt Verdi̇ - Cumhurbaşkanlığı Klib

Nilgün Belgün, “Cumhurbaşkanlığı Klibi” için oyuncu arkdaşları tarafından Kendi klibi diye kandırıldı mı? İşte cevabı...Nilgün Belgün, “Cumhurbaşkanlığı Klibi” için oyuncu arkdaşları tarafından Kendi klibi diye kandı..

  • BETA tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu 11:17

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu

Şu sıralar ünlüler arasında adeta bir akıma dönüşen havuzda, denizde, plajda poz modasına ünlü manken Çağla Şıkel de dahil oldu. Yazın keyfini çıkaran ünlü isimler plajlarda magazin muhabirlerini atlatmanın bir yolunu bu..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Cem Yılmaz Panasonic G600 Reklamı 00:49

Cem Yılmaz Panasonic G600 Reklamı

İşte telefon , işte cem yilmaz...

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video) 06:19

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video)

Adnan Şenses'in, Fono Müzik Üretim etiketiyle yayımlanan Doldur Be Meyhaneci isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: h..

  • TEK KANAL tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE! Hızlandılar Uyan Kan Uykusundan! 44:45

TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE! Hızlandılar Uyan Kan Uykusundan!

İŞTE O TEHDİT! 02:44 Tarihi Gerçeklere Bakılması Lazım! 07:56 Kader Üçgeni Nedir? 11:44 Amaçları Türkiye'yi 3'e Bölmek! 28:02 Hatay Atatürk'ün Armağanıdır! 35:56 Türkiye'yi Nato'dan Çıkarıp Tehdit Ülke Olarak Göstere..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR! 54:06

PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR!

İŞTE O KİTAP..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 11 ay önce
Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat 06:28

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat

Çalıntı Olan 10 Ünlü İcat Bu videoda sizlere mucitleri yanlış bilinen ünlü icatları derledim. İşte 10 önemli buluş ve gerçek sahipleri..

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı 02:54

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı

İşte Bir Demokrasi Dersi Daha.Kız Öğrenci Elinden Geleni Yaptığı Halde Sınıfın Onu Dinlememesi ve Onların 100 Alması için Ağlayarak Anlatıyor. Sınıf Başkanı hep yüz alıyor ve diğer sınıf öğrencilerin de 100 alması için o..