#İşte İnsanlığın bittiği an

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi 01:00

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi

uveytli ünlü program sunucusu Jassem Rajab, programın daha başında konuğuna 'Instagram'ın en yaygaracı kişisi' diyerek meydan okudu ve ardından canlı yayında üzerine benzin dökerek elindeki kibritle tutuşturdu. İşte o an..

Nusret’in Sonunda Dansı da Çıktı 01:18

Nusret’in Sonunda Dansı da Çıktı

Niana isimli iki kardeş video paylaşım sitesine Nusret'in tuz ekme hareketi üzerine bir kareografi yaratarak dans ettiler. İşte o dans...

  • PITIRCIK tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sağlıklı Zayıflamanın 10 Kuralı 02:05

Sağlıklı Zayıflamanın 10 Kuralı

Çogu kişiler açısından kilo almak kolaydır ama vermek çok zordur.İşte sağlıklı zayıflamak için 10 akıllıca kural neymiş videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler...

  • Kadınca tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bant Kullanarak Eyeliner Kuyruğu Yapma 01:57

Bant Kullanarak Eyeliner Kuyruğu Yapma

Makyaj yaparken biz kadınların en çok zorlandığı (bazılarımızın) eyeliner çekmek.İşte bu videomuzda kuyruklu eyeliner nasıl çekilir, kolay bir tekniğini izleyeceksiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları 03:11

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları

Pirinç pilavı yaparken pilavın tane tane ve beyaz olması olmazsa olmazıdır.İşte videomuzda pirinç pilavı yapmanın bütün püf noktalarını izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Şimdiden afiyet olsun:))..

  • Kadınca tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başarılı Aselsan Mühendisleri Nasıl Öldürüldü ? 12:03

Başarılı Aselsan Mühendisleri Nasıl Öldürüldü ?

yayınlanan Unutma programında Aselsan'ın başarılı mühendislerinin şüpheli ölümleri ele alındı. Hayat dolu olan bu insanların bir anda intihar etmesi çok mantıklı görünmezken hayatının baharında öldürülen genç beyinler Tü..

Türkiye'nin Darbelerle Dolu Tarihi 11:44

Türkiye'nin Darbelerle Dolu Tarihi

Türkiye'nin tarihini kanla yazan darbeler anlatıldı. 94 yaşında genç bir cumhuriyet olan Türkiye tam 14 kez darbeyle sarsıldı. Darbe gören sadece Cumhuriyet değildi Osmanlı Cumhuriyeti 623 yılda tam 24 kez darbe görmüş. ..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Dünyanın En İlginç 20 Ayakkabısı 01:44

Dünyanın En İlginç 20 Ayakkabısı

Moda nedir? Sorusuna kim ne der acaba .Moda zamana uymakmıdır yoksa gerçekten kendisine yakışanı giymesimidir?Peki bu kendine yakışan kime neye göre doğru.İşte merak edenler için ayakkabı modası videomuzda.Biraz da moday..

  • Kadınca tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Tuhaf Topuklu Ayakkabılarla Nasıl Yürünür!! 00:41

Tuhaf Topuklu Ayakkabılarla Nasıl Yürünür!!

Tuhaf topuklu ayakkabıları gördüğümüzde ilk aklımıza gelen bunlarla nasıl yürünür ki!! oluyor.İşte bu merakımızı giderecek olan bilgileri videomuzda bulabilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topuklu Ayakkabı ile Nasıl Yürünür 00:59

Topuklu Ayakkabı ile Nasıl Yürünür

Topuklu ayakkabı giymek güzeldir ama yürümek zordur.İşte topuklu ayakkabıyla duruşumuzu bozmadan nasıl yürümemiz gerekir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Çay Kutusundan Pandalı Kumbara - Dıy 08:21

Çay Kutusundan Pandalı Kumbara - Dıy

İşte yine yepyeni bir harika geri dönüşüm projesiyle birlikteyiz. Çok şık bir kumbara yapımına hoşgeldiniz. Bizi izlediğiniz için teşekkürler.daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.iyi seyirler dil..

  • Kadınca tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu 09:45

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu

Doğan Medya grubunun referandumu nasıl manipüle ettiği ve kimlere hizmet ettiği ele alındı. Gazeteci-Yazar Kurtuluş Tayiz Batı'nın asıl hedefinin Erdoğan değil millet olduğunu önceden medya eliyle siyasetin dizayn edildi..

Sophia Loren Makyajı 2 02:12

Sophia Loren Makyajı 2

Makyaj incelikleriyle kişinin istediği yüze kavuşması hiç te zor değilmiş.İşte güzelliğiyie bulundığu döneme damgasını vuran Sophia Loren'e benzemek için nasıl bir makyaj yapılmalı, videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirl..

  • Kadınca tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Makyajın da Böylesi-İzle Ve Gör 05:33

Makyajın da Böylesi-İzle Ve Gör

Yeni trend makyaj akımlarıyla artık büyük değişimlere hazır olun.İşte yine çok etkileyici birden çok makyaj yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

2017 Modern  Mutfak Tasarımları 01:24

2017 Modern Mutfak Tasarımları

Biz kadınların en çok yaşam alanlarına hitap eden mutfak tasarımları son dönemde de dahada önem arz etmekte.İşte bu senenin öne çıkan kullanışlı ve modern mutfak tasarımları modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.467 görüntüleme
  • 8 yıl önce