#ı azaltmak İçin

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik 01:21

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik

'İki canımız vardı ikisini de vatan için feda ettik' Hakkari'deki terör saldırısında eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Karakaya, İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda etttik. Allah milletimize, de..

Engelli Köpek İçin Trafiği Durduran Polis 00:32

Engelli Köpek İçin Trafiği Durduran Polis

Rusya'da karşıya geçmek için bekleyen engelli köpeği fark eden polis. Yola doğru çıkıp köpeğin karşıya geçebilmesi için trafiği durdurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 5.646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarkan Kızı İçin Kesenin Ağzını Açtı 08:34

Tarkan Kızı İçin Kesenin Ağzını Açtı

Megastar Tarkan kızı Liya için kesenin ağzını açtı. Doğum günü için hazırlıklara başlayan Tarkan, 150 bin TL'yi gözden çıkardı. Ünlü popçu, uçak biletleri dahil tüm organizasyonu üstlendi...

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın Köpeği İçin Özel Araç Kiraladı 03:55

Demet Akalın Köpeği İçin Özel Araç Kiraladı

Demet Akalın, günlerdir Bodrum'daki lüks villasında Okan Kurt ve kızı Hira ile tatil yapıp stres atıyor. Hira'nın bir dediğini iki etmeyen sanatçı, kızının İstanbul'da kalan köpeği Ponçik'i özlemesiyle harekete geçti. Po..

  • BETA tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor 02:01

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor

THE world’s best supercars and their enthusiasts gather to raise money for charity in Las Vegas. Founded in 2014, the event prides itself on being a charitable gathering aimed at high-end car owners and enthusiasts - wit..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları 1:52:35

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları Dinle 00:08 ABC Alphabet Song 02:35 Phonics Song with TWO Words 06:23 Wheels On The Bus New York City 10:34 Rain, Rain, Go Aw..

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK 1.DÖNEM SINAVLAR İÇİN HAZIRLIK.GENEL TEKRAR SORU ÇÖZÜMÜ 10:49

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK 1.DÖNEM SINAVLAR İÇİN HAZIRLIK.GENEL TEKRA

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n6. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..