#ımf başkanı

Hitler'i Kızdıran Erdoğan Videosu 02:00

Hitler'i Kızdıran Erdoğan Videosu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Almanya'ya yönelik açıklamaları hakkında espriler yapılan videoyu paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin 03:37

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarların karşısında konuştuğu gibi Birleşmiş Milletler'de konuşamaz' açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu. Erdoğan, Kılıçdar..

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu! 01:03

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu!

Türk sinemasının sevilen isimlerinden merhum Kemal Sunal, 1994-1995 yılları arasında, Star TV'de yayınlanmış Bay Kamber dizisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir yorumda bulunuyor. İstanbul'daki su sorun..

Arılar Neden Ölüyor 04:52

Arılar Neden Ölüyor

Muğla, Bursa, Balıkesir, Tunceli ve son olarak da Adana ile Hatay. Türkiye'de toplu arı ölümleri devam ediyor. Adana ve Hatay'da yetiştiriciler, arı ölümleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Arıların ölüm nedeninin ne..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında 01:17

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gündemden düşmeyen casusluk iddiaları ile ilgili sessizliğini bozuyor. FBI Başkanı James Comey, ilgili soruşturma kapsamında, pazartesi günü Temsilc..

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevini devretti 00:50

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevin

Fransa'da usulsüzlük skandalı nedeniyle istifa eden İçişleri Bakanı Bruno Le Roux düzenlenen törenle görevini devretti Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından atanan Matthias Fekl devir teslim töreninin ardınd..

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir? 03:00

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir?

1 Haziran 1956, Şanlıurfa) Drej Ali lakaplı Arap ve Kürt kökenli mafya lideri. 19 Aralık 1977 tarihinde Ülkü Ocakları Derneği Urfa Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 1978'de Şanlıurfa Eğitim Enstitüsü Öğrenci Derne..

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ? 04:37

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ?

Muhsin Yazıcıoğlu', Türk siyasetçi, Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Vikipedi Doğum: 31 Aralık 1..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Vladimir Putin Kimdir? 01:49

Vladimir Putin Kimdir?

Vladimir Vladimiroviç Putin; d. 7 Ekim 1952; Leningrad, SSCB), Rus siyasetçi ve Rusya devlet başkanı...

Dünya Liderlerinin Atatürk'ün Vefatı Nedeniyle Yayınladığı Başsağlığı Mesajları izle 03:27

Dünya Liderlerinin Atatürk'ün Vefatı Nedeniyle Yayınladığı Başsağlığı

Mısır Kralı Faruki, Yugoslavya Kralı Paul, İspanya Cumhurbaşkanı Manuel Azana, Adolf Hitler, Romanya Kralı Carol, Fransa Cumhurbaşkanı Albert Lebrun, Bulgaristan Kralı Boris, İsveç Kralı Carl Gustaf, Arnavutluk Kralı Zog..

Yaman Törüner'in 5 Nisan Kararları Açıklaması izle 01:04

Yaman Törüner'in 5 Nisan Kararları Açıklaması izle

Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Yaman Törüner'in 5 Nisan kararları hakkındaki açıklaması...

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada 00:59

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada

Eski ABD Başkanı J.F. Kennedy’nin gazeteci iken tuttuğu günlük açık artırmaya çıkarılıyor. Günlük, Kennedy’nin Hitler’den Sovyetler Birliği’ne kadar dönemin gelişmelerine dair pek çok özel görüşünü içeriyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alparslan Türkeş İzle 05:12

Alparslan Türkeş İzle

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş, bu kısa biyografide kendi açıklama ve röportajlarıyla hayatını anlatırken “Başbuğ” ünvanının kendisine nasıl verildiğinin hikayesini de..

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız 01:08

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız

Ben, Londra'daki siyasetçilerin bazılarının Avrupa Birliği'nden ayrılmanın ne anlama geldiğini anlayamadıkları düşüncesindeyim. Bunun anlamı yalnızlıktır. Yani yalnız kalmak demektir Bu sözler, Avrupa Parlamentosu'nun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vakıfbank'ta Dörtlü Final Sevinci - Istanbul 02:21

Vakıfbank'ta Dörtlü Final Sevinci - Istanbul

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi...

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle 28:11

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle

Belgeselin 3. bölümünde; Atatürk'ün Manastır 3. Orduya tayin olması, 1909’da 31 Mart Olayını bastırmak üzere İstanbul'a giden harekat ordusunda kurmay başkanı olması, Enver, Talat ve Cevat Paşa'yla ilişkileri konu edilme..

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı 01:57

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz destek. CHP eski kadın kolları genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmamız gerekiyor dedi. Referandumda evet oyu vereceğini açıkladı....

Bülent Ecevit'in CHP Genel Başkanlığı izle 03:10

Bülent Ecevit'in CHP Genel Başkanlığı izle

Bülent Ecevit'in Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilmesi hakkında yapılan röportajlar...

Cumhurbaşkanı  Polislerle Bir Araya Geldi 03:43

Cumhurbaşkanı Polislerle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle Külliye bahçesinde bir araya gelen C..