#ımf başkanı

Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası ilk açıklama 08:32

Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı 00:25

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından devam eden protesto gösterilerinde 12 Filistinliyi gözaltına aldı...

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu 05:02

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu

İsveç'in başkenti Stockholm'de yüzlerce kişi bir araya gelerek, ABD Başkanı donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'İn başkenti ilan etmesini protesto etti...

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da 03:21

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın düzenlenecek Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Antalya’ya geldi...

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Narenciye üreticisi işçi bulamıyor 04:12

Narenciye üreticisi işçi bulamıyor

Adana’da narenciye üreticileri bahçelerde kesim yapacak işçi bulamıyor. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Kamplarda yaşayan Suriyelileri izin verin tarlada çalıştıralım. Günlük 54 TL para veriyoruz. En azı..

Erdoğan CHP İstanbul İl Başkanının Attığı Tweetleri Partililere İzletti 03:47

Erdoğan CHP İstanbul İl Başkanının Attığı Tweetleri Partililere İzlett

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun tweetlerinin gösterildiği kısa filmi partililere izletti...

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya Göndereceğiniz Her Silah Acıyı Büyütecektir 00:54

Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya Göndereceğiniz Her Silah Acıyı Büyütec

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya göndereceğiniz her silah acıyı büyütecektir, kanın ve gözyaşının akmasına yol açacaktır. O nedenle biz Rusya'yı da ABD'yi de uyarmak zorundayız...

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur 01:31

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde 21 Ocak 2018 tarihinde Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulundu. Orgeneral Akar, denetlemeler sırasında Hatay Serinyol'da ..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin Bekasına Yönelik Tehditleri De Kaynağında Bertaraf Ediyoruz 01:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin Bekasına Yönelik Tehditleri De Kaynağ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. partisinin Çorum 6. Olağan İl Kongresinde konuştu. 'Ülkemizin Bekasına Yönelik Tehditleri De Kaynağında Bertaraf Ediyoruz' dedi..

Donald Trump'ın Karanlık Sırları 04:19

Donald Trump'ın Karanlık Sırları

Amerikan Başkanı Donald Trump'ın Karanlık Sırrını Hep Birlikte Öğreniyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukraynalı Sanatçılardan Bozuk Paralarla Trump Portresi 01:30

Ukraynalı Sanatçılardan Bozuk Paralarla Trump Portresi

Daria Marchenko ve Daniel Green isimli Ukraynalı sanatçılar bozuk paralardan Donald Trump'ın portresini yaptı. Paranın Yüzü isimli çalışma sürekli olarak para ve zenginlikten bahseden ABD başkanı Trump'ı eleştirmek için ..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar'dan Diyanet'e- Kerhanelerden Alınan Vergilerle Maaşlarınız Ödeniyor 15:38

Adnan Oktar'dan Diyanet'e- Kerhanelerden Alınan Vergilerle Maaşlarınız

Yaptığı programla tartışılan Adnan Oktar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kendisine yönelik olarak kullandığı Tamamen akli dengesi bozulmuş ifadesine tepki gösterdi ve Erbaş için Kerhanelerden alınan paralarla, ve..

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şimdiye kadar 935 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanı Akar'la görüştüğün belirten Erdoğan, Tankımızın vurulduğu silahın menşei hakkında eli..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..