#ımf başkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Hulusi Akar, Başına Çarpan Askeri Böyle Uyardı 00:24

Hulusi Akar, Başına Çarpan Askeri Böyle Uyardı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, öz çekim yaptığı sırada başına çarpan askeri böyle uyarıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i Resmi Törenle Karşıladı 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i Resmi Törenle Karşıladı

Resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​ 00:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin 1.5 saat baş başa görüştü. İki lider, görüşme sonrası Külliye'nin balkonunda sohbet etti...

Ülkeden Ülkeye Hijyen Değişir Mi 00:39

Ülkeden Ülkeye Hijyen Değişir Mi

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up programında, Avrupa Hijyen Konseyi Başkanı Prof.Dr.John Oxford ülkeden ülkeye hijyenin değişimini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü 02:18

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Myanmar'dan kaçan Arakanlı Müslümanlar için 25 bin barınma ünitesi taahhütünde bulunduklarını, ancak yer tahsisi konusunda sürecin yavaş işlediğini bildir..

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti 01:05

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti

Yalova CHP'de Muharrem İnce'nin katıldığı programda istifa krizi yaşandı. Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, kendisine yer ve söz hakkı verilmeyip İnce'nin konuşturulmasına tepki göstererek istifa ettiğini açıkladı...

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Bilimsel Bakış Açısıyla Hijyen Nedir 00:39

Bilimsel Bakış Açısıyla Hijyen Nedir

Leyla Ataman'ın sunduğu Check-Up programına, Avrupa Hijyen Konseyi Başkanı Prof.Dr. John Oxford konuk oldu ve bilimsel bakış açısıyla hijyenin önemini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan 01:03

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyenin en büyük yatırımları arasında yer alan Kent Park’ın tanıtımı sırasında fıskıyenin azizliliğine uğradı...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı

Şehir içi yolcu taşımacılığına yönelik alarak İstanbul'da Marmaray ve İzmir'de Egeray'ın ardından Ankaralılara metro konforunda banliyö hizmeti vermek üzere TCDD tarafından yapımı tamamlanan Başkentray'ın açılışı Cumhurb..

Kılıçdaroğlu: 'Osmanlı'nın Varlığı Halinde Ben Okuyamayacaktım' 00:29

Kılıçdaroğlu: 'Osmanlı'nın Varlığı Halinde Ben Okuyamayacaktım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünme Sempozyumu”nda, 7 kardeşinden tek okuyanın kendisi olduğunu, ancak Osmanlı'nın varlığı halinde okuyamayacağını söyledi...

Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Yakın Çalışma Arkadaşı Çiçek Turgut Özal'ı Anlattı 03:24

Yakın Çalışma Arkadaşı Çiçek Turgut Özal'ı Anlattı

Eski TBMM Başkanı ve Anavatan Partisi kurucularından Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı, Sivil, dindar ve demokrat cumhurbaşkanı kavramlarının ifade edebileceğini belirtti...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Hodri Meydan 00:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Hodri Meydan

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 26 Ağustos 2018'de yapılması çağrısına ilişkin, Arkadaşlar, hodri meydan. Biz CHP olarak h..

 Serdar Bilgili İki Güzelle Görüntülendi!! 01:41

Serdar Bilgili İki Güzelle Görüntülendi!!

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili, 14 Şubat 2015'te evlendiği Nazlı Çelik'ten Eylül 2015'te boşanmıştı. İkili yeniden bir araya gelmiş, ancak Bilgili, Çelik'i aldatınca ilişki yeniden sona ermişti. Çapkın iş adamı,..

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı'na İlişkin Açıklama 00:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı'na İlişkin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yarın saat 13.30'da görüşeceğini belirterek, Görüşmemizde gerek bu süreçle ilgili gerek bu tür açıklama ile ilgili; orada değerlendiririz. ..

Devlet Bahçeli Erken Seçim İstedi Tarih Verdi 02:12

Devlet Bahçeli Erken Seçim İstedi Tarih Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada Bu şartlarda 3 Kasım'ın beklenmesi mümkün değildir. Takdir hakkımızı, seçimin erkene alınmasından yana kullanacağız. diye konuştu, seçim tarihi öne..

Dünya'nın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül 03:56

Dünya'nın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül

Düz Dünya Derneği Başkanı olduğunu söyleyen Doğukan Özkan, Dünya'nın düz olduğunu ve tam tersini kanıtlayana 50 bin liralık ödülünü hemen vereceğini söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce