#ımf başkanı

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi 01:49

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi

ABD Başkanı Donald Trump İran ile nükleer anlaşmanın geleceğine dair ilişkin açıklama yaptı. Trump, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiğini belirterek, İran'a yaptırım uygulayacağını dile getirdi...

Kılıçdaroğlu'ndan Fransa'ya Tepki 01:48

Kılıçdaroğlu'ndan Fransa'ya Tepki

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiriye tepki gösterdi...

'Türkiye 1-1.5 Aylık Dayaklarla Yıkılacak Bir Ülke Değil' 01:38

'Türkiye 1-1.5 Aylık Dayaklarla Yıkılacak Bir Ülke Değil'

DEİK Başkanı Olpak, Seçim dönemleriyle ilgili (döviz) spekülasyonu her zaman duyuyoruz. Bu ülke 1-1,5 aylık dayaklarla yıkılacak bir ülke değil. dedi...

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin' 01:32

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin'

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini bu sözlerle eleştirdi: Biri artık Çankaya'da yatacakmış. Diğeri de Külliye'yi..

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı! 00:53

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından konuşan menajer Bulut Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli transferiyedi dedi. Özbek'in Arda'yı transfer etmek istediğini bildiğini söyleye..

  • OFSAYT tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında Olacağım 00:19

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, “Eğer dış güçler Türkiye'ye karşı oyun oynuyorlarsa Kemal kardeşine haber ver, hemen yanında ..

Trump Muhabirin Sorusuna Cevap Veremedi 00:15

Trump Muhabirin Sorusuna Cevap Veremedi

ABD Başkanı Trump, İran ile imzalanan anlaşma tek taraflı ve korkunç diyerek, anlaşmadan çekildiklerini açıkladı. Trump basın toplantısı sırasında muhabirin sorduğu Bu Amerika'yı nasıl daha güvenli yapacak? sorusuna..

Bilal Erdoğan 3. Etnospor Kültür Festivali’ne Ziyarette Bulundu 02:35

Bilal Erdoğan 3. Etnospor Kültür Festivali’ne Ziyarette Bulundu

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, organizasyonun ikinci gününde standları gezdi...

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı 01:29

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile seçkin gözlemcilerin izlediği tatbikatın fiili atışlı bölümü başarıyla tamamlandı...

Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti 00:52

Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, üzerinde isminin ve Fetih suresinin yazılı bulunduğu özel yapılmış olan kılıç hediye etti...

 İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi 05:40

İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alana ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Taşk..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

 Songül Karlı'dan Sürpriz Konser 04:07

Songül Karlı'dan Sürpriz Konser

Manisa’nın Demirci ilçesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında ilçe belediyesi tarafından düzenlenen açık hava halk konserinde Songül Karlı sahne aldı. Konser boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçı Songü..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor! 02:08

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin planlı tatbikatlarından Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz bölümü, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılımıyla başladı...

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil' 00:45

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil'

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamada bulundu. Başbakan Yıldırım, Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bug..

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki 00:44

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'a ait Washington'daki otelin önünde toplanan kalabalık bir grup, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını slogan ve pankartlarla protesto etti...

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..