#ımf başkanı

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı 01:26

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ABD’nin yeni başkanı Biden’a çağrı yaptı. Biden hükümetinin geçmişteki hataları telafi etmesi gerektiğini söyledi...

Biden'ın Danışmanı- -Türkiye Ekonomisini Çökertmeyeceğiz 01:21

Biden'ın Danışmanı- -Türkiye Ekonomisini Çökertmeyeceğiz

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın diplomasi danışmanı Michael Carpenter açıklamalarda bulundu. Carpenter, Türkiye'yle ilişkilere dair ipuçları verdi...

Putin'e Ömür Boyu Dokunulmazlık 01:34

Putin'e Ömür Boyu Dokunulmazlık

Rusya Devlet Başkanı Putin, koronavirüs açıklamaları yaptı. Rakamların arttığına vurgu yaptı. Öte yandan Rus lidere ömür boyu dokunulmazlık yasa tasarısı ilk oylamayı geçti...

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı 01:44

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alina Kabaeva'nın arasındaki ilişki Rus basınının gündeminden düşmüyor. Bu kez Kabaeva'nın maaşı tartışma konusu oldu. Putin'in eski bir temizlikçiden kızı olduğu da iddia edildi...

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar 01:02

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar

Madeni işleten İngiltere merkezli Gem Diamonds firması, elmasın 910 karat ve 40 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu. Gem Diamonds Başkanı Clifford Elphick, basına yaptığı açıklamada, söz konusu elmasın en berrak elm..

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Putin'in Koruması -İntihar Etti- İddiası 00:47

Putin'in Koruması -İntihar Etti- İddiası

Rus basını, Rusya Devlet Başkanı Putin'in yakın korumasının canına kıydığını iddia etti...

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması 01:38

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması

3 Kasım'da ABD başkanlık seçimi yapıldı. Seçimlerde Joe Biden ABD başkanı seçildi. Demokrat Biden, New York Times gazetesine telefonla bir mülakat verdi. açıklamalarında Türkiye detayı ise dikkat çekti...

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek 14:20

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç canlı yayında konuğumuz oldu. Enflasyonu, İstanbul'da kapalı olan 20 bin işletmeyi ve paket servisteki komisyonları konuştuk...

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu 03:35

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, herkesin yüreklerini burktu. Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Baş..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü 01:35

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü

Ankara'da üç minik öğrenci canlı derse girmek istediler. Ancak internete erişemediler. Öğrenciler de seslerini duyurabilmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir video ile seslendiler. Başkan Yavaş d..

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor 07:00

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor

Koronavirüs ile birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskelerin gerekli koşulları taşımadığında virüsten korumadığını kaydeden Güney Biomedikal Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, merdiven altı üretim o..

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar- 01:00

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin her yıl olduğu gibi, yıllık basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 'Erdoğan sözünü tutan biri' ifadelerini kullandı...

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Aşıyı Bulan Türk Profesörlere Övgü Yağmuru 01:04

Aşıyı Bulan Türk Profesörlere Övgü Yağmuru

Almanya Başbakanı Angela Merkel, BioNTech’in Kurucu Başkanı Prof. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci'yi tebrik etmişti. Bir övgüde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres'ten geldi...

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

Trump Türkiye Yaptırımlarını Veto Etti 01:03

Trump Türkiye Yaptırımlarını Veto Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, imzasına sunulan ve aralarında Türkiye'ye yaptırımların da bulunduğu, savunma bakanlığı bütçesini veto etti...

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..