#ısıya duyarlı saç boyamak

Fırın Sütlaç Tarifi 05:48

Fırın Sütlaç Tarifi

Fırın Sütlaç İçin Malzemeler: 1 çay bardağı pirinç (kırıklı da olabilir) yarım bir su bardağı arası su (pirinçleri haşlamak için) 1 litre tam yağlı süt 1 su bardağı tozşeker 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı (tepeleme olma..

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi 14:52

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi

Fırında Tavuk Pirzola İçin Malzemeler: (7-8 kişilik) 7-8 adet tavuk pirzola parçası (baget ile de yapabilirsiniz) 7-8 adet orta boy patates 2 adet orta boy soğan 7-8 adet çarliston köy veya sivri biber Çeri domates 1..

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti 00:58

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti

İngiltere’de Tokomak adındaki bir füzyon reaktörü Oxfordshire Milton’daki bir tesisteki testler sırasında bir gazı 15 milyon derecelik ısıya ulaştırdı. Bu ısının güneşin merkezindeki ısıdan daha yüksek olduğuna dikkat çe..

Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Sadece 1 Yumurta  ile Kolay Krem Karamel Tarifi 00:55

Sadece 1 Yumurta ile Kolay Krem Karamel Tarifi

Krem Karamel Yapmak İçin Gerekli Malzemeler; 1 litre süt 1 bardak toz şeker ( 200 ml. Lik bardak ) 1 bardak un 1 yumurta 2 paket Vanilya Karameli için : 1 bardak toz şeker Hazırlanışı; 1. Karameli için 1 su bardağı şe..

CheeseCake Tarifi 08:05

CheeseCake Tarifi

Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr 500 gr Quark(süzmeyogurt) 1 paket 200 gr krema 1 paket vanilya Yarim limon kabugu rendesi 1 su bardag..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Limonlu Cheesecake Tarifi 03:50

Limonlu Cheesecake Tarifi

malzemeler Alt taban için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için: 400 gram labne 400 gram krema 2 yumurta 1 su bardağı şeker 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 limon kabuğu rendesi ..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Fırında Makarna Tarifi 04:51

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna İçin Malzemeler: 1 paket ince kesme veya penne makarna haşlamak için su ve tuz ayrıca 1 yemek kaşığı tereyağ 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı Et veya kıymalı sos için: 1 soğan 2-3 sivri veya çarliston biberi 3..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix) 03:50

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix)

Bu videolar, ışığa duyarlı epilepsili insanlara nöbet geçirmelerine neden olabilir. Lütfen bu bilgi ışığında videoyu izleyin. ???? Trap Nation ???? ● http://nations.io..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  Asker Hayta İsmail 06:17

Hababam Sınıfı Uyanıyor Asker Hayta İsmail

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Asker Hayta İsmail Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Ha..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  İnek Şaban'ın Tereyağı 11:26

Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban'ın Tereyağı

Hababam Sınıfı Uyanıyor - İnek Şaban'ın Tereyağı Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir..

Birleşmiş Milletler'den Muntari'ye Destek İzle 00:57

Birleşmiş Milletler'den Muntari'ye Destek İzle

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Gözlemcisi Zeid Raad el Hüseyin, Muntari'nin örnek alınacak bir davranış sergilediğini, FIFA'nın ırkçı söylemler konusunda daha duyarlı olması gerektiğini açıkladı...

Kahraman Kadının Otomobille Çocuk Arasına Girip Hayat Kurtarması 00:53

Kahraman Kadının Otomobille Çocuk Arasına Girip Hayat Kurtarması

Amerika'da kontrolünü kaybetmiş bir otomobilin, okuldan eve giden bir öğrencinin üzerine doğru geldiğini gören duyarlı kadın,otomobil ile küçük çocuğun arasına girip hayat kurtarmış. Ülkede kahraman ilan edilen kadının s..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezun Olduktan Sonra İş arayan Gencin İbretlik Hikayesi 01:00

Mezun Olduktan Sonra İş arayan Gencin İbretlik Hikayesi

Sen çalış çabala üniversiteyi bitir iş bulama. Galiba bu birçoğumuzun yaşadığı bir sorun. Sevgili flash tv'nin duyarlı yapımcılarının dikkat çektiği bu konuyu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletin Arkasından Düşen Çocuğunu Fark Etmeyen Çinli Kadın 00:45

Motosikletin Arkasından Düşen Çocuğunu Fark Etmeyen Çinli Kadın

Çin'in Zhejiang eyaletinde bir kadın kavşakta ışıklarda durup yeniden hareket etmeye başladığı esnada küçük kızı motosikletin arkasından yere düştü. Çocuğunun düştüğünü farketmeyen kadın, yola devam etti. Motorsikletten ..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce