#Şah hatayi nefesleri alişan bulut hak seni yaratmış kendi nurundan

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Ebru Yaşar Zehir Oluyor Geceler 03:59

Ebru Yaşar Zehir Oluyor Geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma (x2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum S..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Haydi Söyle 02:46

Kalben - Haydi Söyle

Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca Dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle Haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

The Wire - Satranç Sanhesi 03:04

The Wire - Satranç Sanhesi

The Wire'ın ilk sezonu, üçüncü bölümden... D'Angelo'dan satranç dersi: Şah her zaman şah olarak kalır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran- Bir Devrimin Anatomisi - Al Jazeera 42:37

İran- Bir Devrimin Anatomisi - Al Jazeera

Şah rejimini yozlaşmış ve kukla bir yönetim olarak gören milyonlarca İranlı dalga dalga büyüyen isyanlarla günlerce sistemi protesto etti. İran şahının kaçarak ülkeyi terk etmesinden sonra, Humeyni liderliğinde İran İsla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 The Dø Slippery Slope 02:53

The Dø Slippery Slope

The Dø Slippery Slope Listen Lyrics : Walk walk walk me home Let me live my life on hold Crossroads where we're at You go right I take left Walk walk walk me home Let me live my life on hold Crossroads where we're a..

Eda Eroldan Alişana Aşk Dolu Bakışlar 01:24

Eda Eroldan Alişana Aşk Dolu Bakışlar

Alişan ve müstakbel eşi Eda Erol bir mekan çıkışı görüntüleniyor. Evlenecekleri günü karıştıran Eda Erol'un yardımına nişanlısı Alişan yetişiyor. Bu esnada Eda Erol'un Alişan'a aşk dolu bakışları gözlerden kaçmıyor...

  • ANKA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eurolar Dolarlar Cepteki Paralar Ortaya Saçıldı 04:14

Eurolar Dolarlar Cepteki Paralar Ortaya Saçıldı

Cimriliğiyle bilinen Alişan, Söylemezsem Olmaz'a katıldı çok konuşulacak görüntülere imza attı... Ali Eyüboğlu'nun ısrarı üzerine cebindeki paraları çıkaran Alişan, tüm parasını masaya koydu... Ünlü sanatçının parası a..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral  Film İzle 1:14:12

Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral Film İzle

Alişan, oğlu Aliş ile birlikte köylerinde sakin yaşamlarını sürdürmektedir. Küçük Aliş köy meydanındaki çeşmeden su içmek isterken bir grup Aliş’e mani olup bir köpeğe Aliş’i ısırttırır ve kaçarlar. Alişan çocuğunun kudu..

  • PengoTV tarafından
  • 4.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce