#Şah hatayi nefesleri alişan bulut hak seni yaratmış kendi nurundan

Eski Sevgilinizin Alnına Dövme İle Ne Yazdırırdın 02:19

Eski Sevgilinizin Alnına Dövme İle Ne Yazdırırdın

Kimisi için alın yazısı kimisi için yüz karası yani hak edene hak ettiğini yazdırırdım.Hak etmeyene bir şey yazdırmaz. Neyse bu enteresan röportajı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları ne? 1:34:53

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları n

Yargının İmamoğlu kararına en çok kim sevindi? Kimler üzüldü? Hemen hemen bütün partiler uluslararası sistem noktasında tam bir uyum içinde, peki paylaşamadıkları ne? Global dünya’da yerli ve milli olmak ne demek? Nasıl ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı 02:11

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı

Söz Teması programında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut çok çarpıcı bir iddiada bulundu. IMF'nin 1980 darbesinden 3 ay önce Türkiye'ye tarihin en büyük yardımını yaptığını belirtti. Bu yardımdan sonra Kenan..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi& Sena Şener  Birden Geldin Aklıma 02:06

Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi& Sena Şener Birden Geldin Aklıma

Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olacaktır. Bu da..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı 00:59

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Chia Tohumlu Kraker Tarifi 02:46

Chia Tohumlu Kraker Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Bige Önal'dan Çukur Yeni Sezon Yorumu 00:48

Bige Önal'dan Çukur Yeni Sezon Yorumu

Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Önal Yeni Sezon İçin Ne Yorum Yaptı...

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş  Sensizim -Canlı Performans 04:31

Ebru Gündeş Sensizim -Canlı Performans

SENSİZİM (Şarkı Sözleri) Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni, seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni, seni çok özledim Nankörsün güzelim d..

  • Candy tarafından
  • 2.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..