#Şahin kendirci adanaya gel gidek müzik dinle

Hangi Et Benleri Alınmalıdır 02:01

Hangi Et Benleri Alınmalıdır

Dr. Sedef Şahin ve Dr. Nuri Battal anlatıyor....

  • NABIZ tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı 01:55

Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı

Karlov suikastinin tutuklanan azmettiricisi Şahin Söğüt'ün, 15 Temmuz'dan sonra ihraç edildiği BTK'nın icra takibi sayesinde yakalandığı ortaya çıktı. Söğüt bu sebeple bankada işlem yapınca polis takibine takıldı. Bir ay..

Karlov Suikastçısı Altıntaş'ın Fetö Abisi'nin Görüntüleri 02:14

Karlov Suikastçısı Altıntaş'ın Fetö Abisi'nin Görüntüleri

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastı saldırganı Mevlüt Mert Altıntaş'ın, FETÖ içindeki abisi olduğu tespit edilen ve tutuklanan eski BTK çalışanı Şahin Söğüt'ün güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya..

Lise Devriyesi - 7.Bölüm Fragmanı 00:37

Lise Devriyesi - 7.Bölüm Fragmanı

Arc Film'in yapımcılığını yaptığı Yahya Samancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bir gençlik dizisi kanal d ekranlarında yayınlanıyor. Gençlik türündeki dizinin kadrosunda Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşma..

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan 00:31

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan

Cenaze Törenine Katılanlar Şahin Özer Mahsun Kırmızıgül Çağlayan Toplaoğlu Nihat Doğan Arif Susam Kadir Topbaş Hakan Altun Kutsi Sinan Özen Emine Ün İzzet Yıldızhan Akif Hamza Çebi Süleyman Çelebi Cengiz Kurtoğlu Gökhan ..

Bu Şehir Arkandan Gelecek   Final-Derinin Cenazesi 02:11

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Derinin Cenazesi

20. bölüm özeti: Düğünde babası tarafından vurulan Derin’in durumu ağırdır. Bebeğin hayatı da tehlikededir. Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez ..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı 07:42

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı

Meryem 5. Bölüm'de; Savaş, Savcı Oktay Şahin'in babası Yurdal Sorgun ile bağlantısını ortaya çıkartarak Meryem'in gerçekleri görmesini sağladı! Oktay'ın, Meryem'i hapiste tutmak için Yurdal Sorgun ile para anlaşmasını bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu 01:28

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu. 'Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya  Azeri Seryali 00:41

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya Azeri Seryali

Təhsilin önəmindən, erkən nikahların yaratdığı problemlərdən, qadınlara qarşı fiziki və mənəvi zorakılıqlara qarşı mübarizədən, eləcə də gənclərimizin doğma torpaqlara bağlılığından, zəhmətin və elmin birgəliyinin yaratd..

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı 01:26

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin farklı noktalarında metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını belirterek, bu çalışmaların ardından temel atma noktasına ulaşılacağını bildirdi...

Ünlü Çift Düğüne Böyle Hazırlandı 03:19

Ünlü Çift Düğüne Böyle Hazırlandı

2015 yılında nişan yüzüklerini takmalarının ardından girdikleri her ortamda 'Ne zaman evleniyorsunuz?' sorusuyla karşı karşıya kalan Şahin Irmak ile Asena Tuğal çifti artık bu sorudan kurtuldu...

  • BETA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle 1:14:33

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle

Filmde, aynı yerde tatil yapan iki kadının yaşadıkları konu edilir. Babası öldükten sonra Banu, aile şirketinin başına geçer. Bu süreçte anlaşamadığı eşi Nusret’le de boşanır. Daha sonra bir tatil köyüne tatile gider. Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Berkay Demet Akalın'a Kırgınım 12:07

Berkay Demet Akalın'a Kırgınım

Ünlü şarkıcı Berkay, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ 05:14

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera K..

  • JET TV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Coronavirüs ile gribi ayırt etmek mümkün mü- (En önemli belirti yüksek ateş) 02:20

Coronavirüs ile gribi ayırt etmek mümkün mü- (En önemli belirti yüksek

Coronavirüs salgınınıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ancak hala merak edilen bazı sorular var. Örneğin, bulguları griple karıştırmak mümkün mü ya da kuluçka süresinde henüz tanı koyulmamış bir hasta, hastalığı b..

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 11:55

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı sinema filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Tanıtımlarında Demet Özdemir'in dansıyla oldukça heyecan yaratan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin galasına ünlü isimler akın etti. E..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Aylin COŞKUN - Sinsirella (Official Video) 03:46

Aylin COŞKUN - Sinsirella (Official Video)

Aylin Coşkun, müzikseverin karşısına yeni teklisi “Sinsirella” ile çıkıyor! Daha önce Sezen Aksu, Gökhan şahin , Gülşah Tütüncü gibi isimlerin şarkılarını seslendiren başarılı yorumcu, son projesinde bir Ersay Üner şarkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Van Damme Türkiye'de 01:04

Van Damme Türkiye'de

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu. Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Birezilyalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 3. Fragmanı 01:19

Jet Sosyete 3. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..