#Şahin kendirci adanaya gel gidek müzik dinle

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..

Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

Arifhan Saraç - Efsun 03:58

Arifhan Saraç - Efsun

Efsun şarkı sözleri ile İstemedim dudağından Öptürmedin yanağından Hançer vurdun yüreğimden Ellerinden tutamadım. O efsunlu bakışların Ateş olup yakışların Kapris yapıp kaçışların Nazlarından doyamadım. Biraz yaşım ..

Aynur Polat - Latif Doğan - Sensiz Olmuyor 04:35

Aynur Polat - Latif Doğan - Sensiz Olmuyor

Sensiz Olmuyor şarkı sözleri ile Adın geçiyor bazen Gözlerim hemen doluyor Kim ne derse desin canım sensizlik çok zor oluyor Her zaman sen aklımdasın Düşlerim sensiz geçmiyor Al canımı kurtulayım Vallahi yaşanılmıyo..

Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 50:14

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 3 Şarkılar: Semiramis Pekkan – Dert Ortağım 00:00 Hümeyra – Sessiz Gemi 03.36 Füsun Önal – Ah Nerede 07:06 Timur Selçuk – İspanyol Meyhanesi 09:47 Ömür Göksel – Seni Tanır Gibiy..

Gece Gölgenin Rahatına Bak -  Çağatay Akman 02:45

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Çağatay Akman

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözü Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dö..

  • Candy tarafından
  • 5.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
England - Anon. 1225: Miri it is while sumer ilas 03:03

England - Anon. 1225: Miri it is while sumer ilas

Ensemble Belladonna. Melodious Melancholye : The sweet sounds of medieval England - Les doux sons de l'Angleterre médiévale. CD info: http://www.medieval.org/emfaq/cds/rau... Only one verse of this early secular son..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum 02:58

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum

Söz : Velet Mix&Mastering : Buğra Kunt Beat : Denizkan Boz Yönetmen: Zahit Kahveci Görüntü Yönetmeni: Enbiya Yaşaroğlu Kurgu: Zahit Kahveci VFX: 6teenfm Sözler Bi selam atta il give her da banana Your pussy ain't stiff ..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

Buray - Deli Kiz 03:09

Buray - Deli Kiz

Deli Kız Bu nasıl bir naz Vurdumduymaz Ben ardında yaşlı keman Sen deli saz Hangi telden bu Ne hicaz ne de caz Sen çaldıkça ruhumda Başlar bir ayaz Kuytu bahçemde baharsın Sen gül de güller utansın Nasıl da toprak kok..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..