#Şahin kendirci adanaya gel gidek müzik dinle

Solmaz Güzellik Merkezi 00:19

Solmaz Güzellik Merkezi

Tekirdağ eyaletinin Çorlu ilçesinin parlayan mevkisi olan kore mahallesinde evleneceksen gel yarışmasının renkli siması solmaz büyük bir parti ile devasa bir güzellik merkezi açtı hep beraber izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 2.468 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Restoranlar boşaldı, sokaklar doldu 01:52

Restoranlar boşaldı, sokaklar doldu

RESTORAN VE KAFELERDE MASA-SANDALYELER KALKTI, ''GEL-AL'' DÖNEMİ BAŞLADI. PEKİ YİYECEĞİNİ, İÇECEĞİNİ ALAN NEREDE YİYOR. CEVABI HABERİMİZDE....

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum 03:28

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum

İçimden bir masalın Külleri uçtu bu gece Yorgun,kırgın kahramanı Gel gör ki yalnız tek hece Çok değil kısa zaman önce Bir masal yeşerdi içimde Sen hergün yalanlar söyledikçe Can verdi kalbim de sessizce Yüzüm gözüm şişe..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Kadınlar ördü, 700 ihtiyaç sahibi öğrenci atkı ve bereye kavuştu 03:50

Kadınlar ördü, 700 ihtiyaç sahibi öğrenci atkı ve bereye kavuştu

Nevşehir Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Şişini al gel gönülleri örmek için' kampanyası çerçevesinde kadınlar tarafından örülen 700 atkı ve bere ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı...

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı 00:20

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı

İbo Show'a konuk olan İsmail YK, yaptığı dans şovları ile sosyal medyada esprilere maruz kaldı. İsmail YK adıyla bilinen İsmail Yurtseven, Çikolata gibi tatlısın. Gel aşkına kıtlasın şarkısı için yaptığı dansla sosyal me..

  • PengoTV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

özgün en güzeli 06:14

özgün en güzeli

gel buraya..

BEDAVA OLANI MİLLETİN HAYRINA VERMEZLER! 11:58

BEDAVA OLANI MİLLETİN HAYRINA VERMEZLER!

GEL VATANDAŞ GELLL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..