#Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

Tokyo′da Büyüleyen Bahar Kutlaması 01:07

Tokyo′da Büyüleyen Bahar Kutlaması

Tokyo’da yüzlerce kişi çiçek açan kiraz ağaçlarının altında bugün baharın gelişini kutladı. Çiçekler dökülmeye başlayana kadar süren bir hafta boyunca milyonlarca kişi muhteşem parkı geziyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen Kolpalıyor Çiçek Abbas 06:04

Şener Şen Kolpalıyor Çiçek Abbas

Baktım ford önümde hıyar gibi duruyor, yürüsene lan dedim; 4 kişi indiler. Kaptım levyeyi; yer misin yemez misin... Yer misin yemez misin... Bi 4 kişi daha u lan sekizine birden basıyorum sopayı ha.....

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör 01:20

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör

İrlanda'da gerçekleşen olayda, iki alkollü kişi restorana girmek isteyince boksör olduğu her halinden belli güvenlik görevlisi olaya el atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eurovision'da Avustralyalı Bir Adam Jamala'nın Şarkı Söylediği Sırada Sahneye Çıkarak Soyundu 00:58

Eurovision'da Avustralyalı Bir Adam Jamala'nın Şarkı Söylediği Sırada

Geçen yılın birincisi Kırım Tatarı Ukraynalı şarkıcı Jamala'nın sahnede şarkı söylediği sırada bir kişi sahneye fırladı. Omzunda Avustralya bayrağı olan kişi dans ederek pantolonunu indirerek bir skandala imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı 04:21

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı

Adana'da polis ekiplerinin terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 600 polis’le 40 adrese eş zamanlı operasyon başlattı...

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı 00:37

Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunun 95. kilometresinde meydan geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu otobüsü sürücüsü önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaraland..

Nihat Hatipoğlu - Uyuyarak Oruç Tutmak Günah Mı! 01:31

Nihat Hatipoğlu - Uyuyarak Oruç Tutmak Günah Mı!

Nihat Hatipoğlu: Kişi oruçluyken uyuyabilir, geç kalkmıştır, işten geç gelmiştir veya sabah tatildir gitmemişti bir yere uyuyabilir. Öğle saatlerinde eve geldiğinde vücut hantallaşmış ihtiyacı vardır, burada ölçü olan şu..

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Uçan Araç Otobüse Çarptı 01:11

Uçan Araç Otobüse Çarptı

Uçan araç otobüse çarptı! Çin'de yaşanan bir trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Yoldan çıkan bir kamyon zincirleme kazaya yol açtı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. Japonya'da da benzer bir manzara vard..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

New York'ta Yangın- 32 Yaralı 00:24

New York'ta Yangın- 32 Yaralı

BD'nin New York kentinde 12 katlı bir apartmanın kazan dairesinden kaynaklanan yangında 32 kişi yaralandı. New York kentindeki Murray Caddesi’nde bulunan 12 katlı binanın, kazan dairesinde borudan sızan gaz yangına ned..

Ankara'da İş Yerinde Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı, 1 Kayıp 00:53

Ankara'da İş Yerinde Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı, 1 Kayıp

Ankara İvedik sanayi bölgesinde otomobil yedek parçaları satan iş yerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı...

Kamyon Motosiklete Çarptı_ 2 Ölü 1 Yaralı 04:27

Kamyon Motosiklete Çarptı_ 2 Ölü 1 Yaralı

Adana’da, kamyon motosiklete çarptı, motosiklette bulunan 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı...

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek 48:34

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek

47 yıl sonra akılları kurcalayan soru açıklığa kavuştu. 8 Haziran 1967’de, İsrail’in en yakın müttefiki olan ABD'ye ait USS Liberty GTR5 gemisini kasten vurduğu gerçeği gün yüzüne çıktı. Yeni elde edilen belgeler İsrail’..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Bitlis'te Trafik Kazası 3 Ölü 8 Yaralı 02:20

Bitlis'te Trafik Kazası 3 Ölü 8 Yaralı

Bitlis-Tatvan karayolunun Rahova mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı...

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Alkol Dükkanında 7.8'lik Deprem Kamerada 04:58

Alkol Dükkanında 7.8'lik Deprem Kamerada

20015 de Nepalde gerçekleşen bu depremde dükkanın içinde kimse zarar görmedi fakat genel olarak yaklaşık 9,000 kişi öldü ve yaklaşık 22,000 kişi yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce