#Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu 02:44

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla 2 şeridi trafiğe kapatan bir kişi trafiği durma noktasına getirdi. Şahıs ikna edilirken, köprü yeniden trafiğe açıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla trafiği kapatan silah..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

İdlib'de Hava Saldırıları Sürüyor 01:16

İdlib'de Hava Saldırıları Sürüyor

Suriye'nin İdlib gerginliği azaltma bölgesi sınırları içinde sivil yerleşim yerlerine düzenlenen hava saldırılarında 6 kişi öldü, 10 kişi yaralandı...

Bağcılar'daki Silahlı Kavga Sırasında Otobüste Yaşanan Panik Anları 00:50

Bağcılar'daki Silahlı Kavga Sırasında Otobüste Yaşanan Panik Anları

Bağcılar'da, bir araçtan otoparka düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Otoparktakilerin de silahla karşılık verdiği çatışmada bir halk otobüsü kurşunların hedefi oldu. Çatışma sırasınd..

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları 00:45

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları

Rusya'da kaydedilen görüntülerde kar motoruyla seyahat eden bir kişi karşılaştığı ayıyı takip etmeye başladı. Takibin sonunda ayıyla yakınlaşan kişi ayının pençesinden son anda kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tamirciyi Beğenmeyip Tavsiye Edeni Öldüren Adam 01:17

Tamirciyi Beğenmeyip Tavsiye Edeni Öldüren Adam

Antalya'da gerçekleşen olayda, oto tamirci tavsiyesi nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti. Meslektaşının tavsiyesi üzerine aracını götürdüğü tamirciden memnun kalmayan kişi o tamirciyi kendisine öneren adamı öldürdü!..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayganlaşan Yolda Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: 1 Ölü 1 Yaralı 01:13

Kayganlaşan Yolda Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: 1 Ölü 1 Yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybettiği otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı. Kaza..

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma 01:39

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma

İstanbul Kartal'da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bir kafede oturan şahısların üzerine ateş açıldı. Kafedekilerin de saldırganlara silahla ateş açarak karşılık verdiği olayda bir kişi yaralanırken çatışma an..

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç 02:50

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç

ÇORUM’da bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını ipiyle birlikte koparıp indiren iki kişi, güvenlik kameralarını görünce bayrağı öpüp tekrar yerine asmaya çalıştı. Olay, Hürriyet Meydanı'nda bulunan bir iş yerinin ö..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'da Trafik Cezası Uygulaması 00:15

Hindistan'da Trafik Cezası Uygulaması

3 kişi motosiklete binen kişilere sopayla direk 3 kişi dalarak ceza elden kesildi...

  • PengoTV tarafından
  • 3.049 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Guatemala'da Yanardağ Patladı: 25 Ölü Yüzlerce Yaralı 02:24

Guatemala'da Yanardağ Patladı: 25 Ölü Yüzlerce Yaralı

Orta Amerika ülkesi Guatemala'da Fuego Yanardağı'nın patlaması sonucu en az 25 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı...

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı 00:14

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı

Konya'da bir kişi sigara içtiği sırada masa üzerinde bulunan küllük içerisindeki barut alev aldı. Panikle yerinden fırlayan kişi kendisini güçlükle dışarı attı. Küllük içine şaka amaçlı mı barut bırakılmış bilinmez ama, ..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşırı Hızlı Araç Gişeye Böyle Çarptı 00:55

Aşırı Hızlı Araç Gişeye Böyle Çarptı

ABD'nin Florida eyaletinde aşırı hızlı araç gişeden geçmek isterken gişenin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan bir kişi otomobilden dışarı fırladı. Feci kazada 5 kişi yaralanırken kaza anı kameraya böyle..

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

ABD'de Gazete Binasına Silahlı Saldırı 00:38

ABD'de Gazete Binasına Silahlı Saldırı

ABD'nin Maryland eyaletinde yerel bir gazeteye düzenlenen silahlı saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı...

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü 00:28

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü

Samsun'da kavşaktan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı araç ikiye bölündü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu 00:51

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir TIR, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Meydana gelen feci kazanın otobüs içerisine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya..

İki Motosikletlinin Öldüğü Kaza Kameraya Yansıdı 00:31

İki Motosikletlinin Öldüğü Kaza Kameraya Yansıdı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı...

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması 00:21

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması

ABD, Colorado, Woodland Park'ta bir kişi evinin kapısının arkasında köpek olduğunu düşünerek kapıyı açıyor. Karşısında ayıyı görüyor ve ayı birden saldırıyor geçiyor kişi anında geri eve giriyor....

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi 00:48

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle şehrinde, inşası süren bir binadaki vinç yola devrildi. Olayda vinç üzerinde bulunan 2 operatör ile vincin ezdiği araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda, 2 kişi ve 4..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyon Altında Can Pazarı 01:15

Kamyon Altında Can Pazarı

TEM Ispartakule Mevkii'nde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi kamyonun altında sıkıştı. Yaralıya sıkıştığı yerden çıkarılana kadar sağlık ekiplerince ..

Küçük Kızının Yanında Kapkaça Uğradı 00:49

Küçük Kızının Yanında Kapkaça Uğradı

Mersin'de yolda kızıyla yürüyen bir kadının, kapkaç yoluyla telefonunu alıp kaçan 2 kişi, önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalandı. Biri 18 yaşından küçük 2 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikl..

Sarıyer'de AVM'de Silahlı Saldırı 00:30

Sarıyer'de AVM'de Silahlı Saldırı

Sarıyer'de bir alışveriş merkezinin kafesinde oturan 1'i kadın 2 kişiye yönelik saldırı düzenlendi. Motosikletli 2 kişi tarafından gerçekleşen saldırıda 2 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı...

Fikirtepe'de Yangın Can Aldı- 2 Ölü, 4 Yaralı 01:31

Fikirtepe'de Yangın Can Aldı- 2 Ölü, 4 Yaralı

Fikirtepe'de bir binada yangın çıktı. Çevre binalara da sıçrayan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı..

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü- 1 Ölü, 2 Yaralı 02:20

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü- 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kum Köy mevkiinde içinde üç kişinin bulunduğu tek motorlu Cessna tipi eğitim uçağı düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı...

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yayaya Çarpıp Sürükledi 00:18

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yayaya Çarpıp Sürükledi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan İngiliz uyruklu vatandaşa motosiklet çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye san..

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..