#Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi 00:23

Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi

Kendilerini Pulse of Europe (Avrupa'nın Nabzı) olarak adlandıran bir grubun sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine dün Avrupa Birliği ülkelerinde ortak gösteriler düzenlendi. Frankfurt'tan Viyana'ya, Amsterdam'dan Brüks..

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi 01:17

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi

Fransa'nın başkenti Paris'te polis şiddetine karşı protesto eylemi düzenlendi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Barışçıl başlayan gösteride yüzü maskeli bir grup eylemci polisle çatıştı. Güvenlik güçleri kalabalığı kontro..

Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu 02:00

Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu

Mike Tyson’ın 1995’te Nevada’da gerçekleşen boks maçından bir görüntü, komplo teorisyenlerini harekete geçirdi.Görüntüde ön sıralardan bir seyircinin karşılaşmayı günümüz akıllı telefonlarına benzer bir cihazla fotoğrafl..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Nehirde Mahsur Kalan Orangutanı Kurtaran İyi İnsanlar 01:54

Nehirde Mahsur Kalan Orangutanı Kurtaran İyi İnsanlar

Endonezya'nın Borneo adasındaki Lesan Nehrine düşen orangutanı fark eden bir kaç kişi orangutana yardım etmek için nehre girdi. Bir kaç uğraş sonucu orangutanı ağaç dallarından yapılan köprü ile kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarmaşık Film İzle 1:40:26

Sarmaşık Film İzle

2015 yılında vizyona girmiş olan fantastik gerilim tarzda ki yerli yapım film Antalya'da ki film festivalin de bir çok ödüle layık görülmüştür. Sarmaşık filminin konusun da bir gemi Afrika'ya doğru yola çıkar bu sırada a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart 01:32

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart

İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen 'referanduma hayır' gösterisinde açılan skandal pankart Türkiye'nin tepkisini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganların atıldığı gösteride terör örgütü PKK ve lideri Abdullah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 5.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Maceraprestlerin Drone İle Köpekbalığı Yakalaması 02:27

Maceraprestlerin Drone İle Köpekbalığı Yakalaması

Macera seven birkaç kişi drone kullanarak balık avlamaya çalıştı. Şans eseri oltaya köpekbalığı takıldı. Köpekbalığını karaya getiren grup, bir süre sonra köpekbalığını denize geri bıraktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir? 02:48

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir?

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, G..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Justice League Trailer 1 (2017)  Movieclips Trailers 02:32

Justice League Trailer 1 (2017) Movieclips Trailers

Justice League Trailer # 1 (2017): Gal Gadot, Amy Adams ve Ben Affleck'in rol aldığı yeni fragmanı inceleyin! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini / kliplerini @seyredelim.com'u düşüren ilk kişi olun..

Adana Demirspor-3-3-Ümraniyespor & Maç Özeti 05:03

Adana Demirspor-3-3-Ümraniyespor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Adana Demirspor – Ümraniyespor maçında; Ev sahibi Adana Demirspor konuk ettiği Ümraniyespor karşısında ilk yarısını 1-2 geride kapattıgı maçın ikinci yarısında r..

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Kk'nın Çocukluğu :) Temsili 00:26

Kk'nın Çocukluğu :) Temsili

çocuklugunda nasılsa bir kişi büyüdügündede aynıdır degişmez..

Başbağlar Şehitleri İçin Yapılan Anıtın Açılış Töreni izle 00:52

Başbağlar Şehitleri İçin Yapılan Anıtın Açılış Töreni izle

Başbağlar katliamında hayatını kaybeden 33 kişi için yaptırılan anıtın açılış töreni hakkındaki haber..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana 10:08

Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in Deniz Serkanova'nın ayakkabılarını giydiği için Deniz'i savunduğunu söyleyince Deniz o ayakkabıların kendisin..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzay Yolcuları Film İzle 1:56:10

Uzay Yolcuları Film İzle

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yolculuk yapabilmektedir...

  • Tv Series tarafından
  • 22.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Eşine Sataşan Kişiyi Saniyeler İçinde Bayıltan Adam 00:27

Eşine Sataşan Kişiyi Saniyeler İçinde Bayıltan Adam

Ukrayna'nın Zaporizhia kentinde bir süpermarkette gerçekleşen olayda iki erkeğin arasında ufak bir tartışma görülüyor. Tartışmanın öncesinde ise dayak yiyerek bayılan kişi, diğer erkeğin yanında bulunan kadının üzerinden..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep’te Çatışma Çıktı 03:04

Gaziantep’te Çatışma Çıktı

Gaziantep’te polisin dur ihtarına uymayan araçtan polise ateş açıldı. Polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 kişi yaralı olarak ele geçirildi...