#Şampuan yiyen ceonun bu kez siyah maske yemesi

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler 03:21

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler

Maske takma zorunluluğu ve tüm uyarılara rağmen Taksim ve çevresinde yüzlerce kişi yasağı hiçe saydı. Maske takmayan ve sosyal mesafeyi dikkate almayan çok sayıda kişinin yanı sıra nostaljik tramvaya da maskesiz binen ki..

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 02:40

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının yükseldiğine dikkat çektiği Gaziantep’te çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Polis ekipleri, cadde ve sokaklarda kurallara uymayıp, nizami maske takmayanlara cezai işlem uy..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da 01:29

Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da

Beşiktaş'ta futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdürürken, siyah beyazlı yöneticiler de transferde boş durmuyor ve santrfor ile stoper transferlerinde girişimlerini sürdürüyor.Siyah beyazlılarda santrfor..

  • OFSAYT tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Köprülü - Trajedi 04:12

Oğuz Köprülü - Trajedi

Oğuz Köprülü - Trajedi Şarkı Sözleri İle Trajedi trajedi kötü şans Ellerimde kalan Yerle bir olsan geri bakmaz Renkli bir fotoğraf gibi hayat Kuşlar uçar insanlarsa siyah beyaz gelir bana Yalnızsam ve korktuysam (Traje..

Yemekten Çok Seyretmesi Zevk Veriyor 00:47

Yemekten Çok Seyretmesi Zevk Veriyor

Seyretmesi de yemesi güzel olur .Haydi gurmeler ekran başına..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

The Miraz Saçlarımı Nasıl Hızlı Uzattım 09:33

The Miraz Saçlarımı Nasıl Hızlı Uzattım

ÜRÜNLER Phyto Phytocyane Ampoule 12 x 7,5 ml OGX Vitamin E Şampuan & Saç Kremi Loreal Pro Fiber Reconstruct Maske Kerastase masque The Rapiste İnecto Coconur Hair Serum Urban Natural's Macadamia Oil Fusion Milk Shake C..

Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düşdünya - Sis 04:44

Düşdünya - Sis

Sis şarkı sözleri ile Sesler birer birer gitti Bu oyun kazanansız bitti Bulutlar toprağa küstü Ve ümit boynunu büktü Bir kez Son bir kez ağlasak İlk kez gibi Hiç durmadan bizi avutsa Hayat böyle geçer mi Bu kabuslar ..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Sürünmenin Kitabını Yazan Sırnaşık Velet (Oğlum Bak Git Amerika Versiyon) 01:53

Sürünmenin Kitabını Yazan Sırnaşık Velet (Oğlum Bak Git Amerika Versiy

Sürüne sürüne sonunda dayağı yiyen veledin memnun eden dayak yemesi. Bu nasıl cümle oldu lan nefer gibi. ona mı benziyorum ne!!!..

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans 11:11

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans

Netflix yeni dizisi Atiye'nin oyuncuları arasında bulunan Melisa Şenolsun kameralar karşısına bu kez çok farklı çıktı. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun doğal güzelliği ve düzgün fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başar..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce