#Şampuan yiyen ceonun bu kez siyah maske yemesi

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne- 13:32

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin ... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne? Koronavirüs sayılarının giderek arttığı bugünlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerinin yanı sıra güçlü bir bağışıklık s..

Güneş korona virüsü unutturdu 02:45

Güneş korona virüsü unutturdu

Çanakkale’de güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşların, korona virüs salgını artış göstermesine rağmen sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadığı görüldü...

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi 00:24

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi

Sultanbeyli’de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde Suriyeli olduğu iddia edilen bir grup şahıs, ellerindeki kılıçlarla sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayıp düğün eğlencesi yaparak, yürüdü. Yaşanan o anl..

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü 01:09

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü

Diyarbakır’da bir apartmanın 1. katında klimadan kaynaklı yangın çıktı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bazı vatandaşların sokağa çıkarak kısıtlama ve maske kuralını h..

Maskeleri ne zaman çıkarıyoruz? 03:38

Maskeleri ne zaman çıkarıyoruz?

Uzmanlar maskelerin atılacağı tarihi verdi...

Eshabil'i çağırdı ama cezadan kaçamadı 01:14

Eshabil'i çağırdı ama cezadan kaçamadı

POLİSE DİRENDİ, MASKE TAKMADI BİR ÇAY BAHÇESİNDE OLAY ÇIKARIP GARSONU TOKATLADI. EN SON BİR OTOBÜSE MASKESİZ BİNMEYE ÇALIŞTI.. TÜRKİYE'NİN VUKUATLARINDAN TANIDIĞI O KADININ CEZASI BELLİ OLDU...

Son uyarı! 02:53

Son uyarı!

TEMİZLİK, MASKE VE MESAFEYE DİKKAT..

''Yaz cezamı'' 01:36

''Yaz cezamı''

MASKESİ YOKTU, ÜSTELİK BU DURUM UMRUNDA BİLE DEĞİLDİ, GENÇ KADIN MASKE TAKMAKTANSA ''CEZA KESİN'' DEYİP DURDU. SONUNDA DA İSTEDİĞİ GİBİ OLDU...

Otobüs fena karıştı 01:20

Otobüs fena karıştı

OTOBÜS BOKS RİNGİNE DÖNDÜ..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar 03:20

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar

Dünyanın en sıcak ve kurak bölgelerinden biri olan Sahra Çölü’nde yıllık ortalama sıcaklık 30 derece olarak biliniyor. Ancak bu sene inanılmaz bir olay gerçekleşti ve Cezayir sınırları içerisindeki çöl bölgesinde kar yağ..

  • PengoTV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bin Kere İzle Yine Gülersin-Çok Komik :)) 01:51

Bin Kere İzle Yine Gülersin-Çok Komik :))

Bin Kez İzlesem Bin Kez Gülerim...

  • Candy tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Bu Maçta Yok Yok 03:47

Bu Maçta Yok Yok

İspanya Kral Kupası'nı son 2 sezonda müzesine götüren Barcelona bir kez daha finalde... 2-1'in rövanşında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Katanlalar adını finale yazdırdı..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..