#Şampuan yiyen ceonun bu kez siyah maske yemesi

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018 10:00

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez el ele görüntülendi, Merve Sevi ve eşi arasında neler oluyor ? Berk Oktay ve eşinin sosyale medya hesapları 3. kez çalındı bu haberler ve fazlası İstanbul Geceleri'nde..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

Dünden Bugüne Sıla'nın İmaj Yenileme Rüzgarı Magazin D 09:36

Dünden Bugüne Sıla'nın İmaj Yenileme Rüzgarı Magazin D

Son 9 ayda 7 kez saç modelini ve rengini değiştiren SILA'nın dünden bugüne imaj yenileme rüzgarı Magazin D'de..

  • BETA tarafından
  • 2.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Gönlümü Verdim Gerekirse Kellemi De Veririm 01:08

İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Gönlümü Verdim Gerekirse Kellemi De Verir

İbrahim Tatlıses milletvekilliği için 4. kez şansını deneyecek. Bu kez memleketi Şanlı Urfa yerine İzmir'den aday adayı oldu. Tatlıses İzmir'de parti teşkilatlarını dolaştı. AK Parti'ye gönlümü verdim, gerekirse kellemi..

  • BETA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü 00:54

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü

Çin'in, Wenling kentinde yarım milyon sterlin ödeyerek Ferrari satın alan kadın, arabasıyla ilk kez yola çıktı. Ancak bu sürüş aynı zamanda sonuncu oldu. Çünkü ilk seferde arabası paramparça oldu. Kazadan yara almadan ku..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Hudayinabit - Yasin Bozkurt 04:19

Hudayinabit - Yasin Bozkurt

Şarkı Sözü Derine dalıp ses çıkarmayalım Bedenlerimiz nedenlerini konuşuyorlar susalım Tabiyki bilirsin herşeyi bi bak sessizliğidemi Hüdayinabitiz biz kendisi kendiyle olanı Denize açılır gibi kucakla ve Dalgalar gelip..

Kibariye Ve Halil Sezai'nin İlk Konser Birlikteliği 08:51

Kibariye Ve Halil Sezai'nin İlk Konser Birlikteliği

Kibariye Ve Halil Sezai Harbiyede İlk Kez Birlikte Sahne Almalarının Ardından Magazin Muhabirlerine Bu Konserlerin Devamının Geleceği Açıklamasını Yaptı..

  • BETA tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Süslü Kadınlar Berlin' de 02:06

Süslü Kadınlar Berlin' de

2013 yılında ilk kez İzmir'de çevre duyarlılığına dikkat çekmek için kadınlar tarafından başlatılan ve gitgide büyüyen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu , bu yıl ilk kez Berlin'de düzenlendi. DW Türkçe, farkındalık yaratmak ..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti 04:01

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti Müzik Dinle Şarkı Sözleri KİMLERİ SEVDİK KİMLERİ SİLDİK KİMLERİN PEŞİNE DÜŞTÜK GENÇ ÖMRÜMÜZDE YÜZ GÖZ OLDUK YAR SENİNLE SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEZ OLDUK GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KEN..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video) 04:25

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video)

Şarkı Sözleri: Senin yüzünden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime, ruhuma eziyet olur Zaten bütün acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Belki gülümserim resmine bakıp Yatabi..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..