#Şampuan yiyen ceonun bu kez siyah maske yemesi

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

 M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti 05:52

M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında iki alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. 1-1'in rövanşında bu kez Borussia Park'ta kozlarını paylaşan iki takımın mücadelesi 2-2 eşitlikle tamam..

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov! 02:33

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos maçı öncesi tribünde ilk kez koreografi şov yaptı. 1903 tribününde yapılan koreografide UEFA Avrupa Ligi finalinin bu sene oynanacağı İsviçre Sotckholm'e giden bir uçak dünya haritası üz..

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle 09:35

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar. Fakat bu kez ortak bir oyun da hemfikir olamayıp küserler. Bunu gören anne ve babaları onlara sürpriz define oyunu hazırlar...

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Fenerbahçe 2 - 3 A.Konyaspor  Maç Özeti Hd İzle 04:46

Fenerbahçe 2 - 3 A.Konyaspor Maç Özeti Hd İzle

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Konyaspor'a 3-2'lik skorla yenildi. Böylece Konyaspor, ligde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etti. 17'de Bajic golünü attı..

Namazda Okuduğun Ettehiyyâtü'nün Sırrı Nedir- - Mehmet Yıldız 23:30

Namazda Okuduğun Ettehiyyâtü'nün Sırrı Nedir- - Mehmet Yıldız

Her gün namazda onlarca kez okuduğumuz, okurken içerisinde selam verdiğimiz Ettehiyyâtü'nün acaba sırrı nedir? İyi Seyirler.....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Deborah Freaks Out Over The Sight Of An Airplane - Season 1 Ep. 3 00:54

Deborah Freaks Out Over The Sight Of An Airplane - Season 1 Ep. 3

Deborah, uçakta ilk kez gördüğü günlerin sonuna inanıyor...

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti! 02:56

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti!

Renkli Sayfalar'ın 221. Bölümünde konuk olan Banu Alkan, 31 yaşındaki sevgilisini ilk kez canlı yayında açıkladı! Banu Alkan, Los Angeles'ta bir okulda öğrenci olan 31 yaşında sevgilisi olduğunu itiraf etti. M harfi il..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz'dan Bahar Candan Taklidi 01:44

Kerimcan Durmaz'dan Bahar Candan Taklidi

Kerimcan Durmaz, İşte Benim Stilim'de yarışan Bahar Candan'ın yürüyüşünü taklit etti. O anların videosunu sosyal medya hesabında paylaşan Durmaz, binlerce kez izlendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A Game Changer  Season 1 00:30

A Game Changer Season 1

Çarşamba günü ilk kez düzenlenen serinin prömiyeri kaçırmayın, bu Çarşamba İMPARATINA ilkbahar galerisi izlesin...

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Athena Gökhan İkiz Babası  Oldu 02:13

Athena Gökhan İkiz Babası Oldu

O Ses Türkiye yarışmasının sempatik jüri üyesi ikinci kez baba oldu ve bu defa ikiz bebekleri dünyaya geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Şampiyonu Türkiye Kadın Kata Milli Takımı Beyaz Showdaydı! 09:13

Avrupa Şampiyonu Türkiye Kadın Kata Milli Takımı Beyaz Showdaydı!

Beyaz Show Program Başlangıcında Avrupa Karate Şampiyonası’nda “Kata” dalında Ülkemize İlk Kez Altın Madalya Getiren Türkiye Kadın Kata Milli Takımı’nı Ağırladı...

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu? 04:35

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu?

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan, köpeği Roli'nin ölüm haberiyle yıkılıyor, Onur ise Aycan'ı elinden tutup ona destek oluyor! İkili arasında uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yakınlaşma yaşanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Kukuli  Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları 02:58

Kukuli Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları

Kukuli ve arkadaşları bu kez eğitici çocuk şarkıları ile nesillerin kalbine taht kurmuş Barış Manço’nun en sevilen şarkılarından “Arkadaşım Eşek” ile karşımızda...

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..