#Şanlıurfada feci kaza: 1 Ölü 4 yaralı haber izle

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

Karayip Korsanları: Ölü Erkekler Fragmanı 01:32

Karayip Korsanları: Ölü Erkekler Fragmanı

Çok Yakında Sinemalarda..

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Özel Güvenlikçi Cinneti  5 Ölü! 02:11

Özel Güvenlikçi Cinneti 5 Ölü!

Bir fabrikada özel güvenlikçi olarak çalışan 33 yaşındaki öfkeli adam ciinet geçirdi ve 5 kişinin ölümüne neden oldu...

Malezya'da Okul Yangını  25 Ölü 00:26

Malezya'da Okul Yangını 25 Ölü

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bir dini okulda çıkan yangında çoğu öğrenci en az 25 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi...

Çanakkale'de Otomobil Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü 01:14

Çanakkale'de Otomobil Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü

Çanakkale'nin Çan İlçesi’ne bağlı Kızılelma-Zeybekçayır köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında baba ile kızı hayatını kaybederken anne ağır yaralandı...

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu  8 Ölü 00:53

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu 8 Ölü

Kamerun'un Anglofon bölgesindeki (İngilizce konuşulan) bağımsızlık protestoları sırasında askerler tarafından en az 8 kişi öldürüldü...

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Pamuk Yığını Altında Ölü Bulunan 3 Çocuk Defnedildi 04:24

Pamuk Yığını Altında Ölü Bulunan 3 Çocuk Defnedildi

Şanlıurfa'da tarladaki pamuk yığınlarının içinde havasızlıktan boğularak ölen 3 çocuğun cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana defnedildi...

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü 00:40

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü

Mısır'ın doğusundaki çölde saklanan radikal İslamcı militanlara yönelik operasyon sırasında 50'den fazla güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi...

DEAŞ Irak Ordusuna Pusu Kurdu: 9 Ölü 03:01

DEAŞ Irak Ordusuna Pusu Kurdu: 9 Ölü

Terör örgütü DEAŞ'ın Kerkük'ün Riyad bölgesinde Irak ordusu ve Haşdi Şabi'yi pusuya düşürmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti...

Kerkük'te İntihar Saldırısı 5 Ölü 01:00

Kerkük'te İntihar Saldırısı 5 Ölü

Kerkük’te gerçekleştirilen çifte saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı...

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü 01:37

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Koronavirüse karşı saf alkol içtiler- 20 ölü! 01:37

Koronavirüse karşı saf alkol içtiler- 20 ölü!

Virüse karşı alkol içtiler..

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:54

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni taa kalbimden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyamı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçısına Sanki bir savaştan çıkmışçasına B..

 Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:52

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni ta kalbinden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçasına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı 00:41

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 şehit, 5 yaralı olduğu, yaralı ve şehitlerin Gaziantep'e getirildiği öğrenildi. Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab..

Bengü - Yaralı 03:52

Bengü - Yaralı

Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Ken..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..