#Şanlıurfa’da yakalandı

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

AK Parti Milletvekilline Suikast Son Anda Önlendi 00:28

AK Parti Milletvekilline Suikast Son Anda Önlendi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a suikast hazırlığında olan 4 terörist, saldırıda kullanılacak çok sayıda silah ve patlayıcı madde ile birlikte yakalandı...

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi 01:09

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi. Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten son..

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış 01:29

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden Sakarya Emniyet Müdürlüğüne atanan Pınarbaşı, Şanlıurfa'da plaka tanıma sisteminin FETÖ'nün toplantılarında verilen talimatla kapatıldığını beli..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor 01:53

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kredi desteğiyle keçecilik yapımına başlayan kadın girişimci Handan Ünlü, kısa sürede yurt içinde olduğu kadar yurt dışından da sipariş almaya başladı...

Savaş Göçe Engel Oldu 01:14

Savaş Göçe Engel Oldu

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kelaynaklar Şanlıurfa’da koruma altına alındı. Kışı Suriye’de geçirmesi gereken kuşların savaş nedeniyle bölgeye göç etmelerine izin verilmedi. Kelaynaklar için doğal yaşan a..

Öğrencilerin Deprem Paniği Kamerada 01:53

Öğrencilerin Deprem Paniği Kamerada

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hissedilen depremde bir okulda yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir? 03:00

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir?

1 Haziran 1956, Şanlıurfa) Drej Ali lakaplı Arap ve Kürt kökenli mafya lideri. 19 Aralık 1977 tarihinde Ülkü Ocakları Derneği Urfa Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 1978'de Şanlıurfa Eğitim Enstitüsü Öğrenci Derne..

Suriye Sınırında Askeri Hareketlilik 00:52

Suriye Sınırında Askeri Hareketlilik

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriye sınır hattında askeri zırhlı araçlar için mevziler oluşturuldu...

Balkondan Düşen Bebeği Esnaf Yakaladı 04:55

Balkondan Düşen Bebeği Esnaf Yakaladı

Şanlıurfa’da bir binanın birinci katındaki balkondan düşen 2 yaşındaki çocuk, esnaf tarafından havada yakalanarak kurtarıldı...

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Orgeneral Akar ve Bakan Fakıbaba Bayram Namazını Balıklıgöl’de Kıldı 02:19

Orgeneral Akar ve Bakan Fakıbaba Bayram Namazını Balıklıgöl’de Kıldı

Sınırda incelemelerde bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bayram namazını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Balıklıgöl'de kıldı...

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

Samanlıkta Çıkan Yangın Dört Saat Sonra Söndürüldü 00:28

Samanlıkta Çıkan Yangın Dört Saat Sonra Söndürüldü

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, bir samanlıkta çıkan yangını itfaiye ekipleri yaklaşık 4 saatlik çalışma sonrası kontrol altına aldı...

Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü 00:29

Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hızla ilerleyen at arabasından yolun ortasına düşen kadın ağır yaralanırken kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü ise yoluna devam etti...

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Yaşlı Adamın Kamyonun Altına Kalarak Can Verdiği Anlar Kamerada 00:35

Yaşlı Adamın Kamyonun Altına Kalarak Can Verdiği Anlar Kamerada

Şanlıurfa'da kamyonun ezdiği yaşlı adamın son anları MOBESE kameralarına yansıdı...

Saklı Cennet Takoran Vadisi  Keşfedilmeyi Bekliyor 02:09

Saklı Cennet Takoran Vadisi Keşfedilmeyi Bekliyor

Şanlıurfa'da bölge halkının saklı cennet olarak tanımladığı eşsiz güzellikteki Takoran Vadisi, doğa tutkunu ziyaretçilerini bekliyor...

Köpeği Motosikletin Arkasına Bağlayıp Zorla Götürdü 00:31

Köpeği Motosikletin Arkasına Bağlayıp Zorla Götürdü

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde seyir halindeki bir motosikletin arkasına iple bağlanarak götürülmeye çalışılan köpeğin görüntüler tepkiye neden oldu. Olayı gören başka bir motosiklet sürücüsü, cep telefonu ile o anları..