#Şapur Şupur havuç yiyen panda

Furkan Kızılay Ölseydi Daha Çok Şaşırırdım Yorumuna Sert Tepki 10:21

Furkan Kızılay Ölseydi Daha Çok Şaşırırdım Yorumuna Sert Tepki

Vatan Şaşmaz Nasıl Ölür Havuç Furkan Kızılay Ölseydi Daha Çok Şaşırırdım Yorumuna Sert Tepki..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Ağır Havucu 01:05

Dünyanın En Ağır Havucu

rekorlar kitabına giren havuç..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi 04:01

Tas Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 gram Dana Kuşbaşı 8 adet Arpacık Soğan 5 diş Sarımsak 4 adet Yeşil Biber 2 adet Havuç 3 adet Patates 2 adet Rende Domates 1 yemek kaşığı Salça (domates ve biber) Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Kara..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Nefis Balkabağı Çorbası 04:01

Nefis Balkabağı Çorbası

Malzemeler 500 gram Dana Kuşbaşı 8 adet Arpacık Soğan 5 diş Sarımsak 4 adet Yeşil Biber 2 adet Havuç 3 adet Patates 2 adet Rende Domates 1 yemek kaşığı Salça (domates ve biber) Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Kara..

Kereviz Salatası Tarifi 04:46

Kereviz Salatası Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane Kereviz 1 Tane havuç 1 Avuç ceviz 4-5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 1 diş sarımsak Tuz Hazırlanışı : Kerevizi soyun dört parçaya bölün. Limonlu suda bekletin ki kararma yapmasın. Ha..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Fırında Sebzeli Tavuk Tarifi 04:31

Fırında Sebzeli Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 adet Havuç 4 adet Arpacık soğan 5 adet Kuşkonmaz 3 diş Sarımsak 8 adet Tavuk Baget 2 adet Patates 1/2 Bardak Sızma Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Sirke Tuz Karabiber Kekik..

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..

Fırında Mücver Tarifi 04:51

Fırında Mücver Tarifi

Malzemeler: 2 adet havuç 4 adet kabak 1 bardak Maydanoz 3 dal Taze soğan 1/2 bardak Dereotu 2 adet yumurta 1 bardak Beyaz Peynir 3 yemek kaşığı un 1 paket Kabartma tozu Tuz, karabiber Sızma Zeytinyağı 1/2 bardak Kabak Çe..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Nohut Salatası Tarifi 03:51

Nohut Salatası Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı haşlanmış nohut Bir tutam doğranmış maydanoz, tane nane varsa dereotu ve taze soğan 6-7 tane doğranmış kornişon salatalık turşusu 3 tane közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 1 tane k..

Kek Kalıbında Tavuk Nasıl Pişirilir 02:07

Kek Kalıbında Tavuk Nasıl Pişirilir

Malzemeler 1 adet bütün tavuk 2 adet patates 2 adet havuç 15-20 adet arpacık soğan 6-7 diş sarımsak 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ tuz karabiber 1 adet limon..

Kabaklı Kiş Tarifi 03:06

Kabaklı Kiş Tarifi

Kabaklı Kiş Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet doğranmış soğan 1 adet havuç 4 adet kabak Karabiber Pulbiber Tuz 3 adet yumurta 1 paket krema (200ml) Bir tutam dereotu 1 su bardağı rendelenmiş..

Misket Köfteli Firinda Makarna Tarifi 03:55

Misket Köfteli Firinda Makarna Tarifi

Malzemeler Makarna Kıyma Havuç Bezelye..

Tako Salata Nasıl Yapılır 08:09

Tako Salata Nasıl Yapılır

Malzemeler: 250 gram Kıyma 1 adet Kırmızı Soğan 2 adet Tortilla Ekmeği 2 adet Avokado 2 adet Havuç 1/2 su bardağı Mısır 1/2 su bardağı Meksika Fasulyesi 1/2 su bardağı Rende Mozzerella 1/2 su bardağı Marul 1 çay kaşığı..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..