#Şarkıların İngilizce versiyonları vs türkçe versiyonları müzik dinle

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser 00:20

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:58

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bazen gerçekleri ararken, daha fazla soru bulursunuz... #KayıpAranıyor fragmanını kaçırmayın. Eylül’de sinemalarda…..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:01

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sonuna kadar beraber. Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 Aralık 2001'de Kathleen Peterson merdiven basamaklarının altında ölü bulundu. Onu kocası mı itmişti? The Staircase, 8 Haziran'da Netflix'te yayında...

Zama Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Zama Türkçe Altyazılı Fragmanı

Güney Amerika'da doğan ve İspanyol Kraliyeti'nin bir görevlisi olan Zama, kraldan bir terfi mektubu beklemektedir. Fakat mektup hiçbir zaman gelmez. Mektubu beklerken her şeyini kaybettiğini fark eden Zuma, tehlikeli bir..

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:33

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Ocak Çarşamba Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı

Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden biri Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:37

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yunanistan’dan gelen en şok edici, kışkırtıcı ve en yaratıcı filmlerden biri olan Köpek Dişi, atmosferiyle Michael Haneke’yi, duygusal sıkıntı açısından Lars Von Trier’i anımsatıyor. Film, üç genç kardeşin anne babalar..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Salı Günü Cw'de The Flash 4x13 Extended Promo/Preview True Colors The Flash Season 4 Episode 13 Extended Promo The Flash 4x13 Exten..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:17

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar'lı yönetmen Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği dram filmi Dul Kadınlar'ın başrollerinde Oscar'lı oyuncu Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell ve Daniel Kaluuya yer a..

The 100 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

The 100 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The 100 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Haziran Salı Günü Cw'de The 100 5x07 Promo/Preview Acceptable Losses The 100 Season 5 Episode 7 Promo The 100 5x07 Promo Acceptable Losses..

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman 02:18

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman

Hiç bir parçanın gitmediği yere gitme zamanı. LEGO® Filmi 2 fragmanını kaçırmayın Ekim'de sinemalarda!..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..