#Şarkıyla Çocuk uyutunca moddan Çıkamamak

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Onlar uyurken eve hırsız girdi 02:08

Onlar uyurken eve hırsız girdi

ANNE, BABA VE ÇOCUK... SABAHA KARŞI DERİN UYKUDAYKEN, İKİ HIRSIZ EVE GİRDİ... BAŞUÇLARINDAKİ TELEFONLAR BİLE ÇALINDI AMA ÜÇÜNÜN DE RUHU DUYMADI... YAŞADIKLARI KABUSUN FARKINA UYANINCA VARDILAR.....

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI 00:53

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

AĞIR YARALANAN KÜÇÜK ÇOCUK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI...

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne 00:30

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne

Evin içinde takla atan ve o anları da kaydeden çocuk annesinin gazabına uğradı. Çocuğunun takla attığını gören annenin dünyanın sonu gelmişcesine bağırdığı o anlar....

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken… 01:55

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken…

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşet veren anlar saniye saniye görüntülere yansıd..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

KAYNAR KAZANIN İÇİNE DÜŞTÜ 00:38

KAYNAR KAZANIN İÇİNE DÜŞTÜ

PEKMEZ KAYNATILAN KAZANA DÜŞEN 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN AKIMA KAPILDI 00:58

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN AKIMA KAPILDI

AĞIR YARALANAN 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI..

Afacanın başı dertte! 00:52

Afacanın başı dertte!

Oyun oynadığı sırada evinin balkonundaki parmaklıklara kafası sıkışan 2 buçuk yaşındaki çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı...

24 yaşındaki Özlem öldürüldü mü? 00:57

24 yaşındaki Özlem öldürüldü mü?

İki gün önce Sivas'ta kaybolan iki çocuk annesi 24 yaşındaki Özlem İrinsi için AFAD ve jandarma tarafından arama çalışması başlatıldı...

Asgari ücret zammına vatandaş ne diyor- - #SözMilletin 05:41

Asgari ücret zammına vatandaş ne diyor- - #SözMilletin

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) ev sahipliğini yaptığı komisyon, bugün dördüncü ve son kez toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret yeni tutarını açıkladı. 4 bi..

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadınlar ne istemez- 02:04

Kadınlar ne istemez-

BUGÜN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ .. KADINLARIN HAYATIN HER ALANINDA VE ERKEKLERLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLDUĞU, HER TÜRLÜ ŞİDDETİN ORTADAN KALKTIĞI, KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULDUĞU, ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLERİN OLMADIĞI..

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtılar 01:53

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtı

Maltepe'de giyim mağazasına giren 3 kadın iş yeri çalışanını oyalarken, yanlarındaki küçük çocuk eşofman takımı çalarak kaçtı. Yaşanan hırsızlık anları mağaza içinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Ömer Bahar  Havalısın 04:26

Ömer Bahar Havalısın

Havalısın şarkı sözleri ile Nazlarından usandım bezdiriyorsun beni Çocuk gibi peşinden gezdiriyorsun beni Havalısın havalı ben seninle uğraşamam Benden buraya kadar hep peşinden koşamam Adam gibi seveni aradım bulama..

Kontrolsüz Dönüşün Zincirleme Kazayla Sonuçlandığı Kaza Anı Kamerada 00:21

Kontrolsüz Dönüşün Zincirleme Kazayla Sonuçlandığı Kaza Anı Kamerada

Tekirdağ Çorlu'da kontrolsüz ‘U' dönüşü yapmak isteyen otomobil, zincirleme kazaya neden oldu. Çocuk yolcuların da bulunduğu kazada şans eseri yaralanan olmadı...

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Nils ve Uçan kaz 43.Bölüm 12:25

Nils ve Uçan kaz 43.Bölüm

Nils ve Uçan kaz 43.Bölüm Tuhaf Bir Gece Kuşu yeni bölüm TRT ÇOCUK NİLS VE UÇAN KAZ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 523 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk- 04:51

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya k

Organ nakli ve bağışı konusunda bilgi veren İstanbul (Kuzey Marmara) Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin Hoş, “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk. Organ bağı..