#Şaşkın İmparatorun okulu Öksürük Şurubu

Japon Teyzeyi Korkutan Yılan Şakası 00:07

Japon Teyzeyi Korkutan Yılan Şakası

Japon teyze bir mekanı şaşkın şaşkın incelerken şaka amaçlı yere bırakılan yılanı son anda far etmiş ve oldukça korkmuş...

  • JET TV tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret 04:01

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret İzmir Atatürk Lisesi mezunları, Atatürk'ün okulu ilk ziyaretinin 91'inci yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti...

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Hulusi Akar Kimdir? 01:44

Hulusi Akar Kimdir?

1972 yılında Kara Harp Okulu'nu, 1973 yılında da Piyade Okulu'nu tamamladı. 1980 yılına kadar Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birliklerde takım ve bölük komutanı olarak görev yaptı. 1982 yılında Kara Harp Akademi..

Kadın Polislerin İntikam Yemini 01:13

Kadın Polislerin İntikam Yemini

Yozgat Polis Okulu'nda çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Polis okulunun bahçesinde hep bir ağızdan yemin eden kadın polislerin görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..

Öğretmenlerin Anlayacağı 12 Şey 04:01

Öğretmenlerin Anlayacağı 12 Şey

Öğretmenlerin iyi bildiği şeyleri Hayat Okulu videosu haline getirdik. Her esprinize gülünür, öğrencilerin klasik sorularından, bitmeyen isteklerinden sıkılırsınız, tatilinizin uzunluğuna laf edilir, atama beklerken ömrü..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Dev Pankek Nasıl Yapılır 05:46

Dev Pankek Nasıl Yapılır

Malzemeler: 6 adet Yumurta 4 yemek kaşığı Şeker 1/2 kaşık tuz 2,5 bardak Süt 4 bardak Un 1/2 su bardağı Tereyayağı 2 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1 çay kaşığı Karbonat Akçaağaç şurubu Meyve..

Süper Besleyici Granola Bar Tarifi Tahılsız 03:14

Süper Besleyici Granola Bar Tarifi Tahılsız

Malzemeler: 350 gram Ceviz/Badem/Kabak Çekirdeği içi 2 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tahin 3 yemek kaşığı Hindistan Cevizi Yağı 1/4 bardak Çikolata 1/4 bardak Hindistan Cevizi 3 yemek kaşığı Akçaağaç Şurubu..

5 Dakikada Sağlıklı Puding Nasıl Yapılır 03:43

5 Dakikada Sağlıklı Puding Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 adet Avokado 5 yemek kaşığı Kakao 1/2 bardak Akçaağaç Şurubu 1 Portakalın Suyu..

Fransız Tostu Nasıl Yapılır 04:48

Fransız Tostu Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 bardak süt 3 adet yumurta 1 yemek kaşığı Şeker Tarçın 4-5 dilim Brioche Ekmeği 1 yemek kaşığı Tereyağı Yabanmersini Akçaağaç şurubu..

Unsuz Şekersiz Muffin Tarifi 05:00

Unsuz Şekersiz Muffin Tarifi

Malzemeler: 2 adet Muz 2 + 1/4 su bardağı Yulaf 2 adet Yumurta 1/2 su bardağı Akçaağaç Şurubu 1/2 su bardağı Fıstık Ezmesi Vanilya Tarçın 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1/2 çay kaşığı Karbonat 1/4 su bardağı Süt 1/2..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Pankek Nasıl Yapılır 05:46

Pankek Nasıl Yapılır

Malzemeler: 130 gram Un 230 ml Süt 1 Yumurta 2 yk Şeker 1 çk Kabartma tozu 1 çk Tuz 3 yk Tereyağı Süslemek için: Akçaağaç Şurubu Meyve..

Organik Ürün Nasıl Anlaşılır- İşte Detaylar 01:49

Organik Ürün Nasıl Anlaşılır- İşte Detaylar

GÜMÜŞ SUYU, KOZALAK ŞURUBU, SİRKE..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Grip Nasıl Tedavi Edilir 00:54

Grip Nasıl Tedavi Edilir

Grip çoğunlukla virüsler tarafından oluştuğu için, öncelikle hastanın semptomları tedavi edilmeli. Öncelikle burun tıkanıklığı varsa tuzlu su gibi burun açıcılar, öksürük varsa balgam söktürücüler kullanılmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Sahnede Krize Girdi 02:00

Demet Akalın Sahnede Krize Girdi

Demet Akalın Vasiyetini Açıkladı! Konserde Öksürük Krizi Bir Türlü Geçmedi.....

  • BETA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasık Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:35

Kasık Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kasık fıtığını önlemeye yönelik neler yapılabileceği konusunda yeterince veri bulunmuyor, sadece kronik öksürük ya da kabızlık veya prostat jhastalığı olan insanlarda görülme ihtimali daha yüksektir...

  • NABIZ tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mide Fıtığının Belirtileri Nelerdir 01:28

Mide Fıtığının Belirtileri Nelerdir

Mide fıtığı hastalarının yüzde 40'ında reflü görülür, bu mide ve yemek borusu kapakçıklarının doğru çalışmaması sonucu, mide ve yemek borusunda yanma, kaynama, kusma hissi gibi belirtilere sebep olur. Reflüsü olmayan mid..

  • NABIZ tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Algınlığının Belirtileri Nelerdir 00:34

Soğuk Algınlığının Belirtileri Nelerdir

Soğuk algınlığı, soğuk havalarda karşılaşılan burun akıntısı, öksürük, hapşurma, gözlerde yanma, halsizlik, kulak ağrısı, eklem ağrısı, iştahsızlık gibi belirtiler ile ortaya çıkar...

  • NABIZ tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gripten Korunmanın Yolları Nelerdir 01:33

Gripten Korunmanın Yolları Nelerdir

Grip hastalıkları solum yoluyla geçtiğinden öncelikle ortam havalandırmasının temiz olması gerekir. Hasta olan kişinin ortamın penceresi açılmalı, öksürük ve hapşurmadan dolayı ellere bulaşan mikroplardan el yıkayarak ko..

  • NABIZ tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Nasıl Tedavi Edilir 00:54

Grip Nasıl Tedavi Edilir

Grip çoğunlukla virüsler tarafından oluştuğu için, öncelikle hastanın semptomları tedavi edilmeli. Öncelikle burun tıkanıklığı varsa tuzlu su gibi burun açıcılar, öksürük varsa balgam söktürücüler kullanılmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce