#Şaşırmamak elde değil

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Bayatlamayan Mayasız Poğaça 01:37

Bayatlamayan Mayasız Poğaça

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı yoğurt 1 yumurta 5,5 su bardağı un 3 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı sirke İç harcı içi..

Efsane Fındıkpare Tarifi 01:35

Efsane Fındıkpare Tarifi

Fındıkpare Tarifi için Gerekli Malzemeler; 250 gr tereyağı 2 adet yumurta 7 yemek kaşığı irmik 7 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 su bardağı fındık 3,5 su bardağı un Şerbeti için; 3 su..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

10 Dakikada Tavada Pizza 06:02

10 Dakikada Tavada Pizza

Tavada Pizza İçin Malzemeler: (4 kişilik) Hamuru için: 1 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 1 bardak veya biraz daha fazla un (hepsini birden koymayın) yarım paket kabartma tozu yarım çay kaşığ..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Cem Özkan - Acaba 04:00

Cem Özkan - Acaba

Cem Özkan - Acaba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne yaşandıysa yaşandı Elimde sadece anılar kaldı Elde kalanlar ile yaşamak çok zor Hatta imkansız Kapanmamış bir sürü yara Cevapsız sorular aklımda Oturmuşum bir köşede merak..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor 02:54

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor

Sivaslı bulgur üreticisi günde 60 ton buğday pişirip kurutarak elde ettikleri bulguru Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına gönderiyor. Türkiye’de bulgur üretiminin önemli merkezlerinden birisi olan Sivas’ın Gürün i..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kubat - Veda 04:08

Kubat - Veda

Saklama izi belli yolunun Bu yollar yabancım değil Zorlama sonu belli oyununun Bu sonlar biri bize değil Yazılmışsa kara sevdan yazıma Sarılmışsam boynuna elimde değil Yar gidiyorsan bensiz Yalan vedaların yersiz Ben be..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın 03:19

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın

Albüm Adı:Hırsız Polis Yarım Bıraktın Şarkı Sözleri: Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Bugün ölsemde geçer Zaman geçmeyecek ..

  • Candy tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..