#Şaşırmamak elde değil

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
155'te Fıkra Gibi Konuşmalar 02:23

155'te Fıkra Gibi Konuşmalar

155'te Fıkra Gibi Konuşmalar Gülmemek elde değil :))..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji 04:30

Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji

Sadece siyah göz kalemi kullanarak eyelinere gerek kalmadan etkileyici bakışlar elde etmek hiçte zor değil.Videomuzu izleyerek kolayca uygulayabilirsiniz.Kamalımıza abone olmayı lütfen unutmayınız.Şimdiden teşekkür ederi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016 NBA Şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın Şampiyonluk Yüzüğünün Yapımı 03:24

2016 NBA Şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın Şampiyonluk Yüzüğünün Yapımı

Profesyonel bir basketbolcu olarak bir şampiyonluk kazandığınızda hele ki NBA takımı olarak bu başarıyı elde ettiyseniz, harika bir yüzük sahibi olursunuz. Bu yüzük öyle sıradan bir yüzük değil!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonlu Dede Torununa Araba Kullanmayı Öğretirse 05:58

Trabzonlu Dede Torununa Araba Kullanmayı Öğretirse

Karadenizlilerin iyi niyetli, saf ve temiz duygulara sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir de üstüne şiveleri eklenince ortaya eğlenceli görüntüler çıkmaması elde değil. Tıpkı bu dedenin torununa araba kullanmayı öğretme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hint Gelinin Makyajı 05:19

Hint Gelinin Makyajı

Bollywood filmlerinden aşina olduğumuz Hint kadınlarının güzelliğine hayranlık duymamak elde değil. Hint kadınları dendiğinde pürüzsüz bir ten, çekici gözler ile dudaklar, kına yakılmış eller ve otantik takılar zihnimizd..

Papagan İngilizce Şarkı Söylüyo 01:56

Papagan İngilizce Şarkı Söylüyo

Papaganlara hayran olmamak elde degil .Bu videomda da şaşırcaksınız. Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.....

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor 01:00

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor

Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıraların..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipnotize Etkili Paten Kayan Kız 01:53

Hipnotize Etkili Paten Kayan Kız

Gerçekten izlerken kendinizi kaptırmamak elde değil, izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Hızlı Parkur Köpeği 01:11

Dünyanın En Hızlı Parkur Köpeği

Birazdan izleyeceğiniz Tex isimli köpek 2015 Masters Agility şampiyonası birincisi. Bir parkur içinde sahibinin komutları ile hız, çeviklik ve engellerin aşılması gibi bir çok etmeni bir arada kullanarak şampiyon olan Te..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanatçının Kendi Portresini Yapması 02:03

Sanatçının Kendi Portresini Yapması

Ewan McClure isimli sanatçı muhteşem yeteneğini konuştururken kendisine hayran kalmamak elde değil. Bize sadece helal olsun demek düşer...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu! 01:46

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu!

Bruce Lee'yi bilmeyeniniz yoktur. Kendisi dövüş sanatları ustası ve aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu. Kendisini çok genç yaşta kaybettik ancak bizlere bıraktığı filmlerinden hala etkilenmemek elde değil. Ted Wong isi..

  • JET TV tarafından
  • 2.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Müzisyenliğinde Uç Nokta 04:18

Sokak Müzisyenliğinde Uç Nokta

Her nereye gidiyorsan şu ritmi duyup, akıcılığı görüp dinlememek elde değil. Bu sanatı hakkıyla sunan arkadaşı daha yakından takip etmek istiyorsanız; https://www.facebook.com/Gordo.Buckets Bu arada bizim taksimdeki yoll..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce