#Şaşırmamak elde değil

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

Ruj İnsanı Değiştirir 01:41

Ruj İnsanı Değiştirir

Ruj sürmek her ne kadar basit görünsede aslında zordur. Rengini vermek tonu vermek. Bu videoyu izledikten sonra öyle bir sorununuz kalmayacak. Aklınızdaki soru işaretlerini sileceksiniz. Abone olmayı unutmayın. Çünkü Dah..

  • Kadınca tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri. 01:25

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri.

Bu videonun amacı, modern filmlerin çoğunluğu için bir film üzerinde ne kadar fark yapar göstermek. Özel efekt ve vfx arasındaki farkı göstermeyi kes. Ikisi de filmde eşit derecede önemli.... ve vfx özel etkileri kadar b..

Süper taşıyıcı 00:56

Süper taşıyıcı

Adam rekor denemesi yapıyor anlaşılan yoksa akıl işi değil :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Hayatımızı Kolaylaştıracak 5 İpucu 02:47

Hayatımızı Kolaylaştıracak 5 İpucu

İlk görünüşte tuhaf gelen ama hep aklımızın bir köşesinde bulunması gereken ipuçları.Gün gelir faydalı olur değil mi?Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diş Macunu Kullanım Alanları 00:55

Diş Macunu Kullanım Alanları

Sadece dişlerimizi fırçalamak değil tabiki,bunun dışında daha nelere fayda sağlıyormuş,videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Pembe İhanet 02:03

Elsa Ebru - Pembe İhanet

sen benim gelinliğimin ölçüsünü almaliydin kefenimin değil.....

 Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir 01:25

Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ yalnızca Türkiye için değil, faaliyet gösterdiği tüm ülkeler için tehdittir. Bu sinsi terör örgütünün Tanzanya'da da uzantılarının olduğunu biliyoruz. dedi...

Kilo Vererek Evrim Geçiren Ünlüler 01:30

Kilo Vererek Evrim Geçiren Ünlüler

Televizyonlardan tanığımız ünlülerin kilolu halleriyle kilo verdikten sonraki halleri arasındaki büyük değişim iinsanı şaşırtmıyor değil.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.370 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır? 00:30

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır?

Hayatı kolaylaştıran küçük bilgiler Kadınca da!! Her zaman açacak yanımızda olmayabilir; ama canımız içecek her zaman isteyebilir. İşte bu videomuzda, yanınızda açacak olmadan şişe kapaklarını nasıl açabilirsiniz, onun p..

  • Kadınca tarafından
  • 10.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun 03:53

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun

Duydum ki unutmussun gözlerimin rengini Yazik olmuş o gözlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz ha..

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Ohhh Keyfe Bak Yavv 00:50

Ohhh Keyfe Bak Yavv

Çok tatlı ama ani bi fren onun bu güzel keyfini kaçırabilir hatta yaralanabilir tehlikeli keyif yapıyor yarama Ulan öyle bunalım bir şarkı açarsan kedinin bayılması normal..

Yüzünün Yarısı Yakışıklı Yarısı Güzel Olan Koreli Adam 01:40

Yüzünün Yarısı Yakışıklı Yarısı Güzel Olan Koreli Adam

Makyajla istenilen surete girmek hiç de zor değil,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır 00:33

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır

motora değil eşşeğe biniyor sanki atla gitse bu kadar sekmez bizi izlediginiz için teşekkürler bizi takip etmeyi unutmayın..

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu 09:45

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu

Doğan Medya grubunun referandumu nasıl manipüle ettiği ve kimlere hizmet ettiği ele alındı. Gazeteci-Yazar Kurtuluş Tayiz Batı'nın asıl hedefinin Erdoğan değil millet olduğunu önceden medya eliyle siyasetin dizayn edildi..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Britney Spears Makyajı 05:43

Britney Spears Makyajı

Makyaj incelikleriyle istediğiniz ünlüye benzemek hiç te zor değil.Britney Spears a benzemek için makyaj nasıl yapılmalı,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Penelope Cruz Makyajı 06:26

Penelope Cruz Makyajı

Etkileyici bakışlara sahip olan ünlü Hollywood yıldızı Penelope Cruz'un bakışlarına sahip olmak makyaj incelikleriyle hiç de zor değil.Penelope Cruz etkileyici makyajı nasıl yapılır videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izled..

  • Kadınca tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Top Cambazı 03:27

Top Cambazı

böylesi top cambazı görmemişsinizdir, afrikalı gencin cambazlıgı..

Görünmez Saç Kaynak 02:25

Görünmez Saç Kaynak

Nano saç kaynakla gerçekmiş gibi görünen saçlara kavuşmak hiç de zor değil.Profesyonel ellerce uygulanan kaynak saçlarla hacimli,uzun ve havalı saçlara kavuşsbailirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dil..

  • Kadınca tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce