#Şaşırmamak elde değil

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Belkıs Özener  Damarımda Kanımsın 02:53

Belkıs Özener Damarımda Kanımsın

Sen uzaklarda değil Damarımda kanımsın Ben sensiz yaşayamam Hayatımsın canımsın İste kölen olayım İstersen öldür beni Başkasını seversen Bil ki yaşatmam seni İnan yaşatmam seni Bilmeden kırdım seni Bilerek asla olmaz ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Cebelitarık'ta Brexit Endişesi 01:43

Cebelitarık'ta Brexit Endişesi

Brexit yani İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılıyor olması sadece İskoçya'da değil, İngiltere'nin denizaşırı toprağı Cebelitarık'ta da endişe yarattı. İspanya sınırındaki Cebelitarık'ta, halkın yüzde 96'sı, 23 Hazir..

Tabiat Ananın Kocası Kimdir?  Mehmet Yıldız 27:37

Tabiat Ananın Kocası Kimdir? Mehmet Yıldız

Hayalhanem'de Maya isimli bir kedimiz var. Bazıları Maya'nın annesinin tabiat olduğunu, hatta bir kedi değil, şeftalinin, elmanın vs. yaratıcısının tabiat olduğunu savunuyorlar. Kainatta bulunan tüm canlıların birbiri il..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ortama Göre Renk Değiştiren Saç Boyası 00:37

Ortama Göre Renk Değiştiren Saç Boyası

Şok olacaksınıııııızzz!!!!! Saçlarınızın bir gün içinde siyahtan kızıla, kızıldan sarıya dönmesini ister miydiniz? Aynı günde Charlie’nin üç farklı meleği gibi olabileceğiniz bu saç boyası size bu harika yeniliği sunuyor..

Ebeveynleri Uyuyor Bilirken Gecenin Bir Yarısında Odada Parti Yapan 2 Yaşındaki İkizler 02:00

Ebeveynleri Uyuyor Bilirken Gecenin Bir Yarısında Odada Parti Yapan 2

Çocuğunuz yeni yürümeye başladıysa, siz onu yatırdığınızda uyuyor zannetmeyin! Keşfedilecek kocaman bir dünya onları beklerken bir de yalnız değillerse, odadaki eşyaların defalarca yer değiştirmesi içten bile değil.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun 03:09

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin..

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie  Robo Zor Durumda 03:55

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Robo Zor Durumda

Doktor Mac Wheelie'nin artık yardımcı bir robotu var. Adı da Robo. Bugün bozuk bir arabayı tek başına tamir etmek istiyor. Ne yazık ki bunu başaramıyor. Ama sorun değil; Doktor Mac Wheelie'nin yardımıyla bunu başarabilir..

Eğitici Çizgi Film Leo ve Lifty Keresteleri Kamyona Dolduruyorlar! 05:39

Eğitici Çizgi Film Leo ve Lifty Keresteleri Kamyona Dolduruyorlar!

Farkli Lifty oyun parkında kütükleri yığıyor.Ama bu hiç kolay değil. Kütükler düşüp yuvarlanıyor.Buna bir çözüm bulmamız lazım.....

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Başörtüsü Çıkarma Deneyi  Sosyal Deney 04:25

Başörtüsü Çıkarma Deneyi Sosyal Deney

Kadın Müslüman değil, sadece bir aktris. Adam Saleh tarafından çekilen bu video, daha önce annesinin başına gelen olayın çevre tarafından tepkisiz bir şekilde izlenirken şimdi aynı olayın nasıl tepki aldığını göstermek ..

Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi 05:10

Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi

İyilik eden iyilik bulur temalı bu kısa filmde ağlamak içten bile değil .....

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..

Amerika'nın Göbeğinde 'Baba Mrb' ile Coşan Siyahiler 01:00

Amerika'nın Göbeğinde 'Baba Mrb' ile Coşan Siyahiler

Amerika'da sokağın ortasında bir oyun havası güzelliği ancak bu güzel ortamda döktüren kişiler Türkler değil. Bu defa siyahiler kurtlarını döktü.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler 24:32

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler

Bu videoda yeni aldığımız kamerayı denerken iyi ki kayıttaydık ! yoksa bu paranormal olayları size aktaramaz kendi kendimize kafayı yerdik. Büyük ihtimal biz evin çok pisli olduğundan başımıza böyle olayların geldiğini t..

  • ZULMA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri 07:39

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri

Sitemizde krav maga ile ilgili tek bir video var ve o video da bu dövüş sporu için eksik ve yanıltıcı bilgi içeriyor. 1940'lı yıllarda Macar Yahudisi bir karateci tarafından, doğrudan ordunun ihtiyaçları için geliştirilm..

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Futsalda Hayalimizdeki Golü Attı, İnanılmaz 00:15

Futsalda Hayalimizdeki Golü Attı, İnanılmaz

Hep böyle bitirmek istemiştiniz değil mi?..

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun 01:30

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun

Katıldığı düğünde ısrarları kırmayıp piste çıkan kırmızı pantolonlu kız kendini müziği ritmine öyle kaptırmış ki, oynadıkça pantolonu düşüyor farkında bile değil...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu 03:01

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu

Bir araba çılgını çifti, dünyanın en büyük Dodge Viper bir inanılmaz koleksiyonunu biriktirdi : Bu koleksiyon 7,5 milyon dolar değerinde. Teksaslı çift D'Ann ve Wayne Rauh inanılmaz 80 Dodge Vipers topladı ve her biri..

  • PengoTV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'a Tokat 01:07

Bülent Ersoy'a Tokat

Ben Para Değil Özgürlüğümü İstiyorum.....

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez 07:22

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun, Merve Sevin'in kombinini kopyaladığını iddia ederek Aleyna'ya Merve diye hitap edince Merve ben çok güçlü..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt 02:02

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le arasında geçen konuşmayı anlattı. Kendisinden Die Welt Gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını isteyen Merkel'e Erdoğan şöyle cevap ve..

Füsun Önal-Sert Olmak Kolay izle 02:53

Füsun Önal-Sert Olmak Kolay izle

Sert olmak kolay değil şarkısı..

Uzayda Spor Nasıl Yapılır? 00:34

Uzayda Spor Nasıl Yapılır?

Thomas Pesquet için uzayda olmak spor yapmaya engel değil. Gerçi kemik ve kaslar için uzayda spor daha da bir önem kazanıyor. Kendisi ESA astronotu ve Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan spor aletlerini böyle tanıttı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı! 11:05

Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Damla Gezen, Bahar Candan'ı övünce Bahar bu durumu ters anladı ve Damla'ya sert çıktı daha sonrada burada pek rastlanır bir durum değil bende ..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu  Kaza Hava Şartlarından Dolayı 01:07

Bakan Soylu Kaza Hava Şartlarından Dolayı

İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli'de düşen polis helikopteri hakkında, Helikopterde herhangi bir dış etken söz konusu değil. Hava şartlarından dolayı bir kazanın olduğu görülüyor. dedi...