#Şaşırmamak elde değil

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Telefonu satmak isterken tuzağa düştü 01:39

Telefonu satmak isterken tuzağa düştü

TELEFONUNU SATMAK İÇİN ALIŞVERİŞ SİTESİNE İLAN VERDİ. AMA PAZARLIK YAPTIĞI KADINLAR MÜŞTERİ DEĞİL DOLANDIRICIYDI. PARAYI ALMAK İÇİN BULUŞTUĞUNDAYSA AKLA GELMEYECEK BİR YÖNTEMLE KANDIRILDI...

Burada gökyüzü mavi değil mor! 01:06

Burada gökyüzü mavi değil mor!

GÖKYÜZÜNÜ NE RENK BİLİRSİNİZ? MAVİ DEĞİL Mİ? AMA BU GÖKYÜZÜ MOR... İŞTE İSVEÇTEKİ MOR GÖKYÜZÜNÜN SIRRI.....

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Otobüsün İçinde Coşan Muavin 00:03

Otobüsün İçinde Coşan Muavin

Muavinler hep olumsuz haberlerle karşımıza çıkacak değil ya... Bu defa bir muavin sefer öncesi otobüste dans ederek coşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık- 01:44

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden Çin aşısının tercih edildiğini açıkladı. BioNTech firmasıyla yapılan görüşmenin detaylarını da anlattı. Koca, “Çin aşısı ucuz diye değil, güvenli olduğu için alındı” dedi...

Online kız isteme! 01:41

Online kız isteme!

PANDEMİ HAYATIMIZIN HER ALANINI ETKİLEMİŞ DURUMDA. SADECE DÜĞÜNLER NİKAHLAR DEĞİL KIZ İSTEME MERASİMİ DE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE GÖRE DÜZENLENİYOR... PEKİ YA KIZ TARAFI İRAN'DAYSA?EEEE SONUNDA KIZ İSTEME MERASİMİ DE ONL..

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını! 01:35

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını!

PANDEMİ TEDBİRLERİNE SIKI SIKIYA UYULMASI GEREKİYOR. ANCAK DENETİMLERDE POLİS ÖYLE MANZARALARLA KARŞILAŞIYOR Kİ, ŞAŞILMAYACAK GİBİ DEĞİL. CEZADAN KAÇMAK İÇİN 2. KATTAN ATLAYIP DUVARA TIRMANDILAR..KORONA YASAKLARINDAN KAÇ..

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Ümitcan Uygun tutuklandı! 03:03

Ümitcan Uygun tutuklandı!

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DAVANIN BİR NUMARALI ŞÜPHELİSİ ÜMİTCAN UYGUN... O DAVADAN DEĞİL AMA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI… TUTUKLANMA KARARI SONRASI ORTALIK KARIŞTI! ADLİYE ÇIKIŞINDA BEKLEYEN YAKINLARI, GÖRÜNTÜ ALMAK ..

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu 01:34

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu

Ankara'da 500 kadın özel harekat polisi için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'daki kişi sayısının 320'nin altına düştüğünü söyledi. PKK'nın kolunu kaldıracak hali söz konu..

Türkiye bu sesi konuşuyor! 01:52

Türkiye bu sesi konuşuyor!

TÜRKİYE, ONU KONUŞUYOR... SIVA YAPARKEN ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUĞUN SESİ SOSYAL MEDYAYI BÜYÜLEDİ... AMA SADECE ONLARI DEĞİL... ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN MÜHSUN KIRMIZIGÜL'E BİRÇOK SANATÇI ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ... KONSERDEN ALBÜME,,, TEK..

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı 02:11

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı

Nerede ve kim olduğunuz hiç önemli değil, hırsız martılar yemeğinizi çalabilir. Arsız ve hırsız martılar karınları acıkınca hiç affetmiyorlar önlerine geleni alıp götürüyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

''Namazdayım al bırak'' 01:47

''Namazdayım al bırak''

ESNAFIN KAPISINDA CUMA NEDENİYLE KAPALIYIZ YAZISIYLA KARŞILAŞMAYANIMIZ YOKTUR... SİRKECİ'DE, GÖNLÜ GÜZEL ZİBER AMCANIN MÜŞTERİLERİ, CUMA SAATİNDE O YAZIYLA DEĞİL DE NAMAZDAYIM AL BIRAK YAZISIYLA KARŞILAŞIYOR... BAKIN..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrısı 06:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrıs

İzmir’de deprem konutlarının temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan imkanı olan vatandaşlarıma afet riski altındaki binalarını hızla güçlendirmeleri veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrıs..

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

İnce bağırsak nakli bekliyor 02:06

İnce bağırsak nakli bekliyor

Bağırsak bağışlayan çok az Organ bağışıklığı farkındalığı ülkemizde giderek artıyor ancak bağırsak bağışı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. 44 yaşındaki hasta umutla bekliyor...

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş 00:26

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş

En mutlu gününde arabaya binen gelin surat ifadesi ile hiçte mutlu olmadığını belli etmiş. Normalde gelin ata binmiş ya nasip demiş denir ama bu söz bu gelin için geçerli değil.....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..