#Şebnem ferah bırak kadının olayım müzik dinle

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Yudum - Mendilimin Dört Ucu 03:58

Yudum - Mendilimin Dört Ucu

Kara Tren Ak Tren Askerleri Say Tren Benim Yarim Kırkbeşli Postasıyla Say Tren Mendilimin Dört Ucu Dört Ucuda Turuncu Kurban Olayım Yarim Askerlik Vatan Borcu Bostanlarda Haşlama Haşlamayı Taşlama Ben Askere Giderken Ağl..

Agopun Meyhanesi - Benzemez Kimse Sana [Meyhane Sarkilari] 02:38

Agopun Meyhanesi - Benzemez Kimse Sana [Meyhane Sarkilari]

benzemez kimse sana tavrına hayran olayım bakışından süzülen işvene kurban olayım lütfuna ermek içün söyle perişan olayım..

Atiye - Dondurma 03:48

Atiye - Dondurma

İşte geliyor bu yazın tatlısı Atiye.. Güneşin sevdalısı Hem izler hem dans edersin Toplansın herkes İşte yılın bombası Dondurma gibi bir şey Vanilya çilek çikolata Dondurma dondurma dondurma Vanilya çilek çikolatayı unut..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik 03:14

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik

ELLER GİBİ Vardı hayallerim İçinde sen çizili Unutuyormuş gibi Avutsam da kendimi Yıldızlardan aldığım tüm dertleri Tüm sevgimi Geceler sesine uyanırdım eskiden Gün gelir belki de dönersin diye Umutlar edindim bitmez d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Gülben Ergen - Esasen Remix 03:34

Gülben Ergen - Esasen Remix

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Gülben Ergen - Esasen 03:57

Gülben Ergen - Esasen

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..