#Şebnem ferah bırak kadının olayım müzik dinle

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Onur KOÇ - Yemin Ederim __ 03:40

Onur KOÇ - Yemin Ederim __

Yüregim en derindne yanıyor alev alev Dinmiyor kaderimde tükenmez gözyaşlarım *2 Kanıyor cigerimden vurulan yalnızlıgım geceler duymuyor sensiz bu feryadımı *2 Bırak beni yalnız kaderim onsuz bu hayatta köleyim s..

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat 02:34

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat

Öyle gariptir ki hayat Ne olacağını bilemezsin Bazen yokuş bazen uçurum Gideceğin yeri seçemezsin Küçücük bir kum tanesisin Kendini önemli hissetsen de Çok güçlü gibi gözüksen bile Gözyaşlarını silemezsin Hayat çok mer..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Deniz Sipahi - Çayelinden Öteye 01:44

Deniz Sipahi - Çayelinden Öteye

Deniz Sipahi - Çayelinden Öteye Dinle Sözler: Çayelinden öteye Gidelum yali yali Sirtindaki sepetun Ben olayım hamali Sepetunun ipleri Keseyi omuzuni Aç beyaz peştemali Bir göreyum yuzuni..

Samida - Yayla Çiçeği misin 02:44

Samida - Yayla Çiçeği misin

Samida - Yayla Çiçeği misin Dinle Hoppa rina rinanay Ray da rinanay Rinanay yarim Rinanay nay Yayla çiçeği misin balam Yuvarlan da gel bana Güneş misin ay mısın da Kurban olayım sana Hoppa rina rinanay Ray da rinanay R..

Kalben - Sonsuza Kadar 02:52

Kalben - Sonsuza Kadar

Falımdan bir bilet cıktı Filmin adı Al Yazmalı Gören var mı diye baktım Yoktu Filmin sonu boktu Kimse görmez dedin usulca Yoktun, bırakamadım bulunca Yağmur yağdı halimi sorarken iyiyim dedim, yalan söyledim Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım 06:27

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım

yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım..

Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video) 02:55

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video)

Söz Müzik: Hasan Ali Ferah Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Can Ahmet Damar Tulum: Baran Kirman Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre To..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce