#Şehit 3 korucu

Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Küçük Kızından Yürekleri Dağlayan Sözler 00:27

Şehidin Küçük Kızından Yürekleri Dağlayan Sözler

Dağlıca'da şehit olan İrfan Mert'in kızı bahçede oynarken birden gökyüzüne bakarak babasına sesleniyor... ???? Belki de babasını gördü, kim bilir.....

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Son dakika  Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı 01:27

Son dakika Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında araçla intikal halindeki güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için uğurlama töreni düzenlendi...

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Kenya  İyi ki Varsın Eren  Dedi 01:36

Kenya İyi ki Varsın Eren Dedi

Fotoğrafçı Yavuz Atalay, sergilerden elde ettiği gelirle Kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit Eren Bülbül'ün adını verdi...

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı 01:18

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı...

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki İlk Şehidimiz Musa Özalkan'ın Vasiyeti Ortaya Çıktı 04:25

Afrin'deki İlk Şehidimiz Musa Özalkan'ın Vasiyeti Ortaya Çıktı

Afrin'de 1 asker şehit oldu.... Şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı... Şehit düşen Musa Özalkan'ın vasiyeti duygulandırdı.....

  • BETA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı: 'Hakkını Helal Et Bize' 01:39

Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı: 'Hakkını Helal Et Bize'

Afrin'de süren 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan son yolculuğuna uğurlandı. Şehit eşi Gamze Mehmethan cenazeye eşinin üniformasını giyerek katılırken tören boyunca duygusal anlar yaşan..

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti 01:47

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 19'uncu gününde şehit olan ve cenazesi geçen perşembe günü Karabük'te toprağa verilen 22 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar..

Öğrencilerden Afrin Şehitleri İçin Kuş Cenneti 02:42

Öğrencilerden Afrin Şehitleri İçin Kuş Cenneti

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Afrin'de şehit olan askerlerimiz için kuş evler yaptı. Şehitlerin adı yazılan evleri ormanda ağaçlara asan öğrenciler, şehit askerlerin adını tekmil getirdi...

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi 02:10

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi

Sırf başörtülü diye annelerin, evladının yemin törenine bile gidemediği günlerden, ezanların okunduğu, duaların edildiği, iftarların yapıldığı, salavatlar getirildiği ve namazların kılındığı günlere. Diyarbakır'ın Lice i..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Bir Askerin Günlüklere Sığmayan Vatan Aşkı 05:43

Bir Askerin Günlüklere Sığmayan Vatan Aşkı

Çanakkale'de şehit olduğunda 35 yaşındaydı. Ve kısa ömrünün 18 yılını cepheden cepheye mekik dokuyarak geçirdi. Trablusgarp'ta, Balkan Harbi'nde görev aldı. 1. Dünya Savaşı başlayınca Çanakkale Cephesi'nde görevlendirild..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 40.Bölüm 2:19:46

Söz | 40.Bölüm

Söz’ün 40. Bölümünde;nHafız şehit oluyor... nnBiyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in (Burak Çelik) ele geçirdiği silahtır. Tim b..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Uzman çavuş şehit düştü! 01:08

Uzman çavuş şehit düştü!

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKAN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ... ÇUKURCA'DA ÇIKAN ÇATIŞMADA, PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDURRAHMAN TOPUKSUZ ŞEHİT DÜŞTÜ... ACI HABERİ ALAN AİLESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI.....

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti 02:41

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti

ELİ KANLI ÖRGÜTÜN GARA BÖLGESİNDEKİ İNLERİNE GİRİLDİ, 3'Ü SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. HAİNLERİN SON KALLEŞLİĞİ İSE ZORLA ALIKOYDUKLARI SİLAHSIZ, SAVUNMASIZ 13 VATANDAŞI..

Şehadet tazminatını kaptırdı 01:39

Şehadet tazminatını kaptırdı

UTANMADILAR SIKILMADILAR VE SONUNDA BUNU DA YAPTILAR..ŞEHİT EŞİNİ DOLANDIRDILAR..ŞEHİT EŞİNİN TAZMİNATIYLA OĞLUNA BİR EV VE DÜKKAN ALMAK İSTEDİ… TESLİMAT ZAMANI GELDİĞİNDE BAŞINA GELENİ ANLADI... AMA ÇOK GEÇ KALMIŞTI...

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var! 01:30

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var!

YÜREĞİMİZİ KOR EDEN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ MAALESEF... MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI, BİR ASKERİ HELİKOPTERİMİZİN BİTLİS-TATVAN KIRSALINDA DÜŞTÜĞÜNÜ AÇIKLADI. KAZADA 9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 4 MEHMETÇİĞİMİZ YARALANDI..

Şehit yasına dil uzatmaya kalktı! 01:27

Şehit yasına dil uzatmaya kalktı!

TÜRKİYE TEK YÜREK OLMUŞ KAHRAMANLARINA AĞLARKEN, KENDİNİ BİLMEZİN BİRİ TİKTOK YAYINDA ŞEHİT YASINA DİL UZATMAYA KALKTI... O YAYIN SONRASI GÖZALTINA ALINDI.....

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Tatvan'dan acı haber! 02:04

Tatvan'dan acı haber!

TATVAN'DA 2 ŞEHİT, 4 YARALI..

Polis memuru çatışmada şehit oldu 02:25

Polis memuru çatışmada şehit oldu

DAHA 26 YAŞINDA GÖREV AŞKIYLA YANAN BİR POLİS MEMURUYDU ERCAN YANGÖZ.. DÜN BODRUM'DA SİLAH KAÇAKÇILARIYLA ÇATIŞMAYA GİRDİ, GÖREV ARKADAŞIYLA BİRLİKTE YARALANDI, AMA KURTARILAMADI... BUGÜN MEMLEKETİ DENİZLİ'DE TÖREN VARDI..

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI 00:39

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI

YARALANAN 2 BEKÇİDEN BİRİ KALDIRILDIĞI HASTANE DE ŞEHİT OLDU..