#Şehit ailelerinin yüzlerine gururla bakmak İstiyoruz

Zula Oynuyoruz Ep (100) İyi Seyirler 15:16

Zula Oynuyoruz Ep (100) İyi Seyirler

Montaj yaptım 100. bölümümüze hoş geldiniz 500 izlenme 5 like istiyoruz hadi beyler yaparsınız..

İçtenlik Abidesi Çoban Serkan ile Röportaj 03:33

İçtenlik Abidesi Çoban Serkan ile Röportaj

Iğdır'da babasının hastalığı yüzünden okumayı bırakıp çobanlığa başlayan Serkan ile yapılan röportajdan bir kesit. Facebook'ta İnterrail Turkiye adlı grup sakinlerinin desteği ile Serkan'a yardımcı olmak istiyoruz. Ona T..

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor'da Prosinecki Sesleri 07:51

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri

beIN Sports'a konuşan Ali Ay, Yeni teknik direktör için çalışmalarımız sürüyor. Henüz biten bir şey yok. Prosinecki de görüştüğümüz isimler arasında. Yönetim olarak yabancı hoca istiyoruz. dedi. Yeni bir takım kurman..

Serdar Ortaç: Az Kaldı Artık Çocuk Zamanı Geldi 05:25

Serdar Ortaç: Az Kaldı Artık Çocuk Zamanı Geldi

Kurban Bayramını 1’inci günü Bodrum’da konser veren ünlü sanatçı Serdar Ortaç hayranlarına albüm müjdesini verdi. Ortaç, Yıldız Tilbe’nin de bestelerinin olduğu albümü Eylül ayında çıkaracağını açıkladı. Artık bir çocuk..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trans Bireylerin Evlilik Arefesi Alışverişi 03:55

Trans Bireylerin Evlilik Arefesi Alışverişi

Yollarımızda el ele kol kola yürüdüğümüz trans arkadaşlarımızla dayanışıyoruz. Arzu ettikleri beden geçişini gerçekleştirebilmeleri için bir miktar paraya ihtiyaç duyduğumuz trans arkadaşlarımıza, bu arzularında yoldaş..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çimenlerde Birikmiş Suda Çılgınca Eğlenen Köpek 00:21

Çimenlerde Birikmiş Suda Çılgınca Eğlenen Köpek

Çimenlerin arasında biriken suda bir çoğumuz böyle yapmak istiyoruz değil mi? Hadi itiraf edin. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye Ters Kelepçe Vurulacak Bir Ülke Değil 01:12

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye Ters Kelepçe Vurulacak Bir Ülke Değil

İçişleri Bakanı Soylu, Çok net bir şekilde ifade ediyorum, Türkiye ters kelepçe vurulacak bir ülke değildir, bunu yaptırmayız, bunu gerçekleştirtmeyiz, bunun bilinmesini istiyoruz. dedi...

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı 00:54

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Avrupa Birliği ile ilişkilerde en kötünün geride kaldığını söyledi ''Kısa vadede Avrupa'nın rasyonel davranmadığını düşünüyorum. Avrupa Komisyonu oy birliğiyle Gümrük..

Pelin Öztürk'ten Tüyleri Diken Diken Eden Bir İsyan Videosu Kadın Cinayetleri 22:04

Pelin Öztürk'ten Tüyleri Diken Diken Eden Bir İsyan Videosu Kadın Cina

Zaman aşımının, haksız tahrik ve iyi hal indirimin kaldırılmasını istiyoruz! diyerek bir isyan videosu hazırlayan Pelin Öztürk, Türkiye'nin kanayan yarasına parmak bastı; kadın cinayetleri.....

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangisi Farklı  Gözlerinin Keskinliğini Kanıtla 10:11

Hangisi Farklı Gözlerinin Keskinliğini Kanıtla

Bu videomuzda size bazı görseller gösteriyoruz ve farklı olanı bulmanızı istiyoruz. Bazıları kolay, bazıları ise epey zor. Bakalım gözleriniz ne kadar keskin?..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 41. Bölüm Fragmanı 01:17

Survivor 2018 41. Bölüm Fragmanı

Gönüllüler'in planı! 'Psikolojilerini bozmak istiyoruz' | Survivor 2018 | 41. bölüm tanıtımı. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika Rusya Tüm Koalisyon Güçlerinin Hassasiyetini İstedik 01:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika Rusya Tüm Koalisyon Güçlerinin Hassasiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Trump'la yaptığı görüşmede Suriye'deki gelişmeleri ele aldıklarını belirterek, Amerika, Rusya ve tüm koalisyon güçlerinin burada hassasiyetini istedik, istiyoruz. Görüşmelerimiz devam edi..

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı 07:56

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gençleri pilot olmaya davet ederek, İlk girişinizde 12 bin lira maaşla başlıyorsunuz, 50 bin lira maaşa kadar çıkan bir ücretiniz var. Meslek yüksekokulu, dört yıllık bir okul ..

Hintli Alim: Erdoğan'ı Destekliyoruz 01:51

Hintli Alim: Erdoğan'ı Destekliyoruz

Hintli alim Şeyh en-Nedvi, Bizler Müslüman halkları ve 300 milyon Müslüman Hint halkını temsil ediyoruz. Türk halkından Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partisinin yanında yer almalarını istiyoruz dedi...

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz 00:32

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş'ın kendi cumhurbaşkanı adaylarına bile güvenmemesi sosyal medyada alay konusu oldu.CHP milletvekili adayı Merve Kır'la birlikte memleketi Karadeniz Ereğli'de esnafı ziyaret eden C..

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj 04:48

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj

Hepimiz seçiciyiz, onu beğenmiyoruz, bunu beğeniyoruz onun burnunu beğenmiyoruz, burnunu beğeniyoruz gözünü beğenmiyoruz. Çok konuşuyor diyoruz yine beğenmiyoruz, adamını buluyor kaslını kadınını buluyor sarışınını ist..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

Kardan tünel yaptılar! 01:28

Kardan tünel yaptılar!

TÜNEL İSTİYORUZ DEDİLER... ELLERİNE KÜREKLERİ ALIP, KOLLARI SIVADILAR... MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ KARDAN YAPTIKLARI TÜNELLE, YETKİLİLERE BAKIN NASIL SESLENDİLER?..

İbrahim Tatlıses'e Benzeyen Çocuk Adam 00:18

İbrahim Tatlıses'e Benzeyen Çocuk Adam

Kaş ve bıyık yaptıkları çocuklarını İbrahim Tatlıses'e dönüştüren ailenin eğlenceli anlarını istiyoruz. Sevimli çocuğu izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Herkesin hayali karavan tatili... 02:45

Herkesin hayali karavan tatili...

'PANDEMİDEN DE ŞEHİRDEN DE BUNALDIK, YEŞİLLE MAVİYLE BULUŞMAK, SALGINDAN UZAK OLMAK İSTİYORUZ DİYENLER, BUGÜN İSTANBUL'DA AÇILAN BİR FUARA ADETA AKIN ETTİ... BAKIN O FUARDA NE VARDI?..

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Kadınlar ne istemez- 02:04

Kadınlar ne istemez-

BUGÜN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ .. KADINLARIN HAYATIN HER ALANINDA VE ERKEKLERLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLDUĞU, HER TÜRLÜ ŞİDDETİN ORTADAN KALKTIĞI, KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULDUĞU, ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLERİN OLMADIĞI..

Avrupa'da Birinci Sıradayız 02:15

Avrupa'da Birinci Sıradayız

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ, GIDA TEDARİĞİNDEN ET FİYATLARINA, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. İSTİYORUZ Kİ RAMAZAN'DA VATANDAŞIMIZA KIYMAYI, KUŞBAŞINI UCUZA VERELİM DİYEN ERDOĞAN, ŞİFA REÇETESİNİ DE..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk- 04:51

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya k

Organ nakli ve bağışı konusunda bilgi veren İstanbul (Kuzey Marmara) Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin Hoş, “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk. Organ bağı..

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünden sitem- 'Bizi de adamdan sayın' 01:29

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünden sitem- 'Bizi de adamdan sayın

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde servis aracının sıkıştırdığı iddia edilen motosiklet, iki araca çarparak devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, “Bazı araç sürücüleri motosikletleri trafikte taşıttan saymıyor. Bizi d..