#Şehit ailelerinin yüzlerine gururla bakmak İstiyoruz

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları 01:11

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları

Gümüşhane 'de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet Yakışır'ın ve Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğ..

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl 04:23

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl

Usta tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bırakan Gürzap'a,..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı 06:25

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde tekmeli yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun saldırdığı eve provokatörler taşlarla saldırdı. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı evde..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada 00:56

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada

Giresun'da, kamyonun damperinin üst geçide çarpıp kopması sonucu 2 kişi yaralandı. Şehit Adnan Bahat Üst Geçidi'ne çarpan damper koptu, kamyon ise yaklaşık 150 metre sonra durabildi...

Sinan Akçıl'dan Örnek Davranış - 15 Temmuz Şehidinin Babasıyla Buluştu 04:41

Sinan Akçıl'dan Örnek Davranış - 15 Temmuz Şehidinin Babasıyla Buluştu

Şarkıcı Sinan Akçıl, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 21 yaşındaki Batuhan Ergin'in babasıyla buluştu...

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berlin Duvarı 02:12

Berlin Duvarı

Berlinde şehit olan iki vatandaşımız..

  • PengoTV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e 00:23

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e. Bir ölür bin diriliriz ???????????????????????? diyen çocuklar istiklal marşını o kdr güzel okuyorsuniz ki diyecek kelime bulamıyorum şehit ailelerin hepsinden Allah razı olsun hakkın..

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü 04:57

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir Şii camisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 27 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Hz Hüseyin efendimizin Kerbel..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..