#Şehriban kırıcı zalim var mıydı müzik dinle

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ) 03:01

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ)

Bu acının ucu yar yar Batar bu cana oy oy Batar bu cana oy oy Öldüm dirildim - Ama ellerin bi değse Benim göğsüme yar yar Benim göğsüme oy oy Orda kuşlar var - Canına can al beni Canına can al beni Olsun ölüm muradım O s..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende 03:31

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende

Onay ŞAHİN - GÜLME SIRASI BENDE Söz: İbrahim ERBAŞ Müzik: Tahsin TERZİ Aranjör: Tolga GENÇ Vokal: Kübra GÖKSÜGÜR Kaval: Sinan SAMİ Kemençe:Tahsin Terzi Gitar: Erencan MAŞALACI SÖZLER YÜREK YARALARIMDA İMZA..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı 02:48

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı

Söz & Müzik : Deniz Çakıroğlu Aranje : Utku Çılgın Gitarlar : Burak Erdoğan Şimdi Tam Zamanı şarkı sözleri ile Zaman çok kısa Ömür hızla bitiyor Aynalara inanma sen Onlar yalan söylüyor Günler tükeniyor Geç kalanı a..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Şarkı Sözleri Yarası yarası ciğer yarası Yansa da ağlamaz şehit anası Ananın yaktığı asker kınası Kıyamete kadar silinmezmiş Ananın yaktığı asker kınası Kıyamete kadar silinmezmiş Soğukmu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
M Arif Xezal Xezal 04:32

M Arif Xezal Xezal

M Arif Xezal Xezal Dinle 60'lı yılların saflığında Hesene Cizrevi, Mehemet Cizrevi, Meryem Hatın, Ayşe Şan ve şu an ismi hatırlayamadığım sanatçıların tınılarıyla büyüdük. Kulağımız bu tınılar, yüreğimizde bu kültür var..

  • PengoTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım 03:31

Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım

Aylin Coşkun - Çalkala Dinle Şarkı Sözleri Hepimize iyi kötü birşeyler oldu Bir sana olmadı hayret Sen gerine gerine dolaşırken Biz hayat kavgasında ha gayret Biz elimize gözümüze bulaştırdık Azıcık yoldan çıkınca ..

Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanışer - En iyi nakaratlar 13:47

Şanışer - En iyi nakaratlar

Şanışerin 2010 itibari ile günümüze kadar olan en iyi nakaratlardan bir video yapdım iyi dinlemeler 1- Şanışer-9 yıl öncesine mektup 2- Şanışer - Yazamam ecele 3- Şanışer - Yalan 4- Şanışer - Artık anlamıyorum ..

  • umay penbe tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..