#Şehriban kırıcı zalim var mıydı müzik dinle

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

Bir hemşirenin isyanı! 01:54

Bir hemşirenin isyanı!

HEMŞİRE CEMİLE DENİZ, ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞLATTIĞI HUKUK MÜCADELESİNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KOVİD-19 'U GEREKÇE GÖSTEREN MAHKEME HEYETİ, BULAŞMA RİSKİ VAR DİYEREK, ÇOCUĞUN GEÇİCİ VELAYETİNİ BABASINA ..

Korona ile grip arasındaki farklar neler? 07:01

Korona ile grip arasındaki farklar neler?

Bu grip salgını olsaydı çok rahat kontrol etmiştik. Fakat korona, grip hastalığına benzemiyor. Yüzlerce kişiye bulaşıyor, süper bulaştırıcılar var. En önemli tedbir kalabalıkların önlenmesidir..

Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti 01:53

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti

Yunanistan'da Brüksel'deki zirvenin hayal kırıklığı yaşanıyor. Atina'nın tüm girişimlerine rağmen Avrupa Birliği, Türkiye için yaptırım kararı almadı. Atina basını tepkili… Hedeflerinde Başbakan Miçotakis ve Avrupalı lid..

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...

Sosyal Medyaya Alet Olan Babaanne 00:27

Sosyal Medyaya Alet Olan Babaanne

Sosyal medyada bu aralar TikTok uygulamasında olta var mı olta akımına bu torun ile babaanneside katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki 03:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da düzenlenen Şeb-i Arus töreninde Kur'an-ı Kerim'in Türkçe okutulmasına sert sözleriyle tepki gösterdi. Erdoğan, CHP'nin 1940'ların faşizmine dönüş hesapları var dedi...

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler 01:34

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler

CHP’li Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar başörtüsüyle ilgili skandal ifadeler kullandı. “Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bununla mücadele edilmeli” dedi. Tüm Türkiye’y..

Bu karga konuşuyor 02:12

Bu karga konuşuyor

ŞİMDİ SİZİ ŞAKİR'LE TANIŞTIRACAĞIZ... O, BİR GENCİN YARALI HALDEYKEN BULUP ŞEFKAT VE SEVGİYLE BÜYÜTTÜĞÜ BİR KARGA... AMA, KONUŞMAK DA DAHİL ÖYLE MARİFETLERİ VAR Kİ, İZLERKEN ŞAŞIRACAKSINIZ.....

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Bu kavşak fenomen oldu! 02:13

Bu kavşak fenomen oldu!

ŞU SIRALAR SOSYAL MEYDANIN GÜNDEMİNDE İSTANBUL'DAKİ BİR KAVŞAK VAR... ORADA KAYDEDİLEN VİDEOLAR, MİLYONLARCA KEZ İZLENİYOR... SİZCE NEDEN?..