#Şehriban kırıcı zalim var mıydı müzik dinle

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

90 bin lira verdi ama evi alamadı! 02:18

90 bin lira verdi ama evi alamadı!

İSTANBUL ESENYURT'TA İNŞAATLARDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ EV ALMAK İSTEDİ... ANCAK İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI. KENDİSİNE BAŞKASININ EVİNİN GÖSTERİLDİĞİNİ SÖYLEYEN MAĞDUR, EMLAKÇIYA 90 BİN LİRA VERDİ. ŞİMDİ ORTADA NE EV VAR, NE ..

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

2021 model araçlarda indirim fırsatı 02:12

2021 model araçlarda indirim fırsatı

ARABA ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE...2021 MODEL ARAÇLARIN GELMESİYLE OTOMOTİV PİYASASINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI. SIFIR OTOMOBİLLERDE KAMPANYA VAR. BAZI ARAÇLAR UCUZLADI. PEKİ İKİNCİ EL BU DURUMDAN NASIL ETKİLENDİ?SİZİN İÇ..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Adana kebap dünya ikincisi... 02:18

Adana kebap dünya ikincisi...

DÜNYANIN EN LEZZETLİ GELENEKSEL YEMEKLERİ LİSTESİ AÇIKLANDI. ADANA KEBABI TÜM RAKİPLERİNİ SOLLADI. LİSTEDE TÜRK MUTFAĞINDAN BAŞKA SÜRPRİZ LEZZETLER DE VAR...

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

7 ayda 43 kilo verdi 02:47

7 ayda 43 kilo verdi

KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ SİZİ MOTİVE EDEBİLECEK BİR HABERİMİZ VAR..İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 96 KİLOYA ÇIKINCA, 'BU BÖYLE GİTMEZ' DEDİ... AMELİYATSIZ, REÇETESİZ, ÜSTELİK DİYETİSYENE BİLE BAŞVURMADAN 7 AYDA TAM 43 KİL..

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Hazır döner rezaleti! 01:41

Hazır döner rezaleti!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN BİR REZALETİN GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA... HAZIR DÖNER İŞLETMESİNDE ÇALIŞAN 2 ADAM, MİLLETİN SOFRASINA GİDECEK O DÖNERLERİ MURDAR ETTİ, BİR DE ÜSTÜNE GÖBEK ATIP KLİP ÇEKTİ. SALGIN DÖNEMİNDE GÜLE OYNA..

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

Türk saçının kilosu 10 bin lira! 02:37

Türk saçının kilosu 10 bin lira!

PERUKLAR, POSTİŞLER, KAYNAK SAÇLAR DERKEN, SAÇIN HATIRI SAYILIR BİR TİCARETİ VAR... FİYATLAR SAÇIN KALİTESİNE GÖRE DEĞİŞİYOR AMA TÜRK SAÇININ KİLOSU 10-15 BİN LİRAYA KADAR ÇIKABİLİYOR... PEKİ NEREDEN BULUNUYOR VE NASIL A..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..