#Şehrin kahramanları

Bursa'da ısı yalıtım fabrikasında yangın! 05:01

Bursa'da ısı yalıtım fabrikasında yangın!

Bursa'da ısı yalıtım imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. Siyah dumanlar şehrin birçok noktasında görüldü...

Kafeye bomba attılar! 02:06

Kafeye bomba attılar!

İSTANBUL'DA, ŞEHRİN ORTA YERİNDEKİ BİR KAFEYE EL BOMBASI ATILDI... PATLAMA ÖYLE ŞİDDETLİYDİ Kİ, YÜZLERCE METRE ÖTEDEKİ KARAKOLDAN BİLE DUYULDU... OLAY, BAŞTA TERÖR SALDIRISI SANILDI AMA, ALTINDAN BAMBAŞKA BİR İŞ ÇIKTI...

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı 01:24

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı

Sağanak yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Sakarya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Yoğun..

Numantia Launch Trailer PS4 01:00

Numantia Launch Trailer PS4

Numantia is a TBS (turn-based strategy) videogame that narrates the events that took place in the Iberian Peninsula during the expansion of the Roman Republic in the 153 B.C. The game is divided into two campaigns that w..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk 37:36

Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk

Dünyanın en büyük labirenti, yeraltı mezarlığı olarak bilinen Ukrayna katakompunu keşfe çıkıyoruz.Rehberimiz orayı ne kadar iyi bilsede, çok merak yüzünden kayıp olduk ve saatlerce mahsur kaldık. En dipten yüzeye 70 basa..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzah - Mesafeler 03:17

İzah - Mesafeler

Mesafeler şarkı sözleri ile Nakarat kurulsun aramıza mesafeler Kafam tüm mesafeyi hesap eder Acını dindirir mi eczaneler Samimiyetsiz geçer cenazeler Verse 1 yüksekte gezer kafam bakarsan mahir tipi dağlardan izliyor..

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm 2:17:27

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Ömer Zafer’in PeşindenCan dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 74.Bölüm 2:19:07

Söz | 74.Bölüm

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…nBaşkonsolos ’un kaçırı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 81.Bölüm 2:19:14

Söz | 81.Bölüm

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.nTim şehirdeki diğer saldırganların peşind..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..