#Şekerpare tarifi Şekerpare nasıl yapılır

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Makarna Salatası Nasıl Yapılır 01:21

Makarna Salatası Nasıl Yapılır

Makarna Salatası için Malzemeler: (yaklaşık 4-6 kişilik) yarım paket haşlanmış, tercihen ufak boy makarna 6-7 adet küp doğranmış kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber (isteğe bağlı) 1 kase dolusu haşlanmış bezelye (a..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..

Tas Kebabı Nasıl Yapılır 03:41

Tas Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (4-5 kişilik) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. kuşbaşı et 1 büyük boy soğan 3-4 adet çarliston veya sivribiber 1 yemek kaşığı domates salçası 2-3 adet rendelenmiş domates tuz, karabiber..

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır 05:21

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır

1 paket veya biraz daha fazla kedidili bisküvisi kreması için: 2 su bardağı süt 2 yumurta sarısı yarım su badağı tozşeker 2 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta yarım paket labne peyniri yarım paket süt kreması 1 paket k..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır 03:16

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır

Malzemeler: Yarım su bardağı kırıklı veya normal pirinç yaklaşık 3 su bardağı su 1 yumurta 1 su bardağı kadar tatlı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı tepeleme un yeterince sıcak kaynamış su 1 tatlı kaşığı veya damak tadınıza ..

Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 02:53

Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

MALZEMELER Yarım kilo Un Su Tuz..

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır 04:11

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzerine) 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 buçuk çay bardağı ılık süt yaklaşık 3-4 su bardağı un (yarısı veya tamamı tam buğday unu olabilir) 1 tatlı kaşığı toz veya instant maya ..

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

En Lezzetli Balık Köftesi Nasıl Yapılır 04:44

En Lezzetli Balık Köftesi Nasıl Yapılır

Bu videomda size süper lezzetli bir balik köftesi tarifim var...

Evde Konserve Nasıl Yapılır 00:49

Evde Konserve Nasıl Yapılır

İstediğiniz reçel,domates, fasulye,menemen veya bezelye istediğiniz herşeyin konservesini evde yapabilirsiniz ve vakumladığınız tüm sebze ve reçelleriniz uzun süre boyunca tazeliğini korur. Yani konserve domates, veya ko..

Gaziantep'in Meşhur Bayram Kahkesi Nasıl Yapılır 20:55

Gaziantep'in Meşhur Bayram Kahkesi Nasıl Yapılır

GASMEK Kurslarında Aşçılık Eğitmeni Bilgen Külekçi ile Bayram Kahkesinin yapılışı uygulamalı öğretiliyor...

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır 03:40

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır

1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri yarım paket margarin 1 adet yumurta 1 paket vanilya yarım paket kabartma tozu 4 su bardağı un 1 yemek kaşığı kakao damla çikolata..

Ratatuy Tarif Ratatouille Recette Ratatuy Nasıl Yapılır 05:38

Ratatuy Tarif Ratatouille Recette Ratatuy Nasıl Yapılır

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Özüm Sabay Su Dalgası Nasıl Yapılır Saç Maşasıyla 04:59

Özüm Sabay Su Dalgası Nasıl Yapılır Saç Maşasıyla

Benden çok istediğiniz bir videoyla karşınızdayım. Malum verdiğimiz sözleri tutmamız gerekir...

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Sebile Ölmez Kağıt Fondöten Nedir Evde nasıl Yapılır 07:37

Sebile Ölmez Kağıt Fondöten Nedir Evde nasıl Yapılır

Makyajda yeni ürünlerin en ilginci kağıt fondöten gerçekten işe yarıyor mu? Evde yapılabilir mi? Cevapları elbette videoda. Size göre gerekli mi?..

5 Kiloluk Antep Füzesi Nasıl Yapılır Tostçu Erol 11:15

5 Kiloluk Antep Füzesi Nasıl Yapılır Tostçu Erol

Uzun zaman sonra aramıza yeniden geri dönen Tostçu Erol'un iddialı videosunu hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Aslı Afşaroğlu Küçük Çanta Nasıl Yapılır 10:01

Aslı Afşaroğlu Küçük Çanta Nasıl Yapılır

Bugün sizlerle beraber küçük bir çanta yapıyoruz. Eğer isterseniz ölçülerini değiştirerek clutch çantalar elde edebilirsiniz :)..