#Şelalede selfie Çerkerken aşağı düşen adam

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı 00:57

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken halkı elinin tersiyle iten CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, dün de İzmir Çiğili'deki mitingi sonrası korumaları, özçekim yapmak için yanına gelen bir partiliyi ..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denetlemesi İçin Ayaklarından Bağlanıp Deliğin İçine Salınan İnşaat İşçisi 00:51

Denetlemesi İçin Ayaklarından Bağlanıp Deliğin İçine Salınan İnşaat İş

Birazdan izleyeceğiniz görüntülerde inanması güç bir denetim örneğine şahit olacaksınız! Denetim için, ayakları bağlı şekilde baş aşağı dar bir delikten geçirilen işçinin o anları kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Kolay Nar Temizleme Yöntemi 01:59

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi

Narın üst kısmından yaklaşık 5’er cm’lik kenarları olan bir kare şeklinde kesikler atın narları hissedecek derinliğe kadar.Kesiklerin bir kenarından diklemesine soktuğunuz bıçakla şapka gibi kestiğiniz bu kısmı kaldırın..

Manzara Çekmek İsterken Feci Kazayı Görüntüledi 01:15

Manzara Çekmek İsterken Feci Kazayı Görüntüledi

İspanya'da bir gölün kenarında manzarayı çekmek için duran kadın uçurumdan aşağı uçan aracı böyle görüntüledi...

Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir) 02:15

Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir)

Adamlar oturmuş son derece başarılı bir reklam yapmış. Yeşilçam filmlerine bolca gönderme var gerek zıplama olsun gerek camdan aşağı manken düşmesi olsun gayet başarılı, Gerçi 2000 den sonra doğanlar buradaki geyikler..

  • JET TV tarafından
  • 175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı. 00:41

Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı.

Beyoğlu'nda yokuş aşağı indiği sırada freni patlayan otomobil kontrolden çıktı. Sokağın boş olması faciayı önlerken otomobil duvara çarparak durabildi. Otomobilin kontrolden çıktığı ve sokak kedisinin can havliyle kaçmay..

Dünya'nın En Uzun Urban Downhill Pisti - Medellín (Go-Pro) 04:10

Dünya'nın En Uzun Urban Downhill Pisti - Medellín (Go-Pro)

Benim sırf izlerken kafam gitti! Rémy Métailler abimizin Kolombiya'nın Medellín kentinin varoşları arasında kurulan urban downhill (yani şehir-içi evler arası yokuş aşağı) pistini kasket-kamerasıyla çekerek sürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Yakalanınca Köprüden Atlamak İsteyen Genç Böyle Kurtarıldı 00:32

Yakalanınca Köprüden Atlamak İsteyen Genç Böyle Kurtarıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iddialara göre hırsızlık girişiminde bulunan bir kişi, polise yakalanınca kendini köprüden aşağı atmaya çalıştı. O sırada bir vatandaşın şahsı kollarından tutup yakalarken, kurtarılma anları ..

İbi - Yayla Kampı 11:02

İbi - Yayla Kampı

Kahramanlarımız, gökyüzünde yolculuklarına devam ederken yardıma ihtiyacı olan bir Baldiyarlı görerek aşağı inerler. Yeni tanıştıkları arkadaşlarının ailesini bulmasına yardım ederek ilginç yaşamlarına tanık olurlar. Hop..

  • ÇocukTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan 19:14

Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan

Sevgili Başak Karahan ile birlikte yer misin yemez misin challenge yaptık :) Rakam ve harflerle belirlediğimiz çoğununun normalde pek de yemeyi tercih etmeyeceğimiz yiyecekleri :) kavanozdan seçtik ve şansımıza çıkanı ya..

  • JET TV tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Mia And Me - 1. Sezon 19. Bölüm - Çalgıcının Tuzağı 23:29

Mia And Me - 1. Sezon 19. Bölüm - Çalgıcının Tuzağı

Yol boyunca göremezsin. Vadide aşağı in...

  • ÇocukTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çorum'da Aslan Avı 01:25

Çorum'da Aslan Avı

Çorum'da merada otlayan 4 büyükbaş hayvan, yabani hayvan tarafından telef edildi. Yabani hayvanın aslan olduğu iddiası üzerine araştırma başlatıldı. Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyünde merada otlayan 4 büyükbaş ..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Engelli genci otobüse bindirmedi! 01:06

Engelli genci otobüse bindirmedi!

VAN'DA ENGELLİ BİR GENÇ ANNESİYLE BİRLİKTE OTOBÜSE BİNMEK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE ŞOFÖR,, ONU İNANILMAZ BİR GEREKÇEYLE AŞAĞI İNDİRDİ..

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü 02:16

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü

İSTANBUL GÖKTÜRK'TE ARKADAŞIYLA YOLDA YÜRÜYEN 15 YAŞINDA BİR ÇOCUK ÜZERİNE DOĞRU KOŞAN KÖPEKLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. O PANİKLE 6 METRE YÜKSEKLİKTEN AŞAĞI DÜŞTÜ. MAHALLE SAKİNLERİ SAHİPSİZ KÖPEKLERİN TEDAVİLERİ..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

2019 5.SINIF ONDALIK GÖSTERİM -2- 21:57

2019 5.SINIF ONDALIK GÖSTERİM -2-

2019 5.SINIF ONDALIK GÖSTERİM -2-nSAYI DOĞRUSUNDA GÖSTERMEnONDALIK GÖSTERİMDE SIRALAMAnONDALIK GÖSTERİMLERİ BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE SIRALAMAnONDALIK GÖSTERİM İLE PROBLEM ÇÖZMEnBAŞARI SIRALAMASI YÜKSEKTEN AŞAĞI SIRALAMAnSIRALAMAn..

Hayat kurtaran çanak anten 01:14

Hayat kurtaran çanak anten

16 AYLIK BEBEK CAMDAN SARKARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ, 2. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ. ANNESİNİN DE KOMŞULARIN DA YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. MİNİCİK YAVRUNUN HAYATINI AKLA HAYALE GELMEYECEK BİR ŞEY KURTARDI...

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..